El nu vine din întâmplare!

De ce eu încă nu am primit Duhul Sfânt? Bine, dacă dvs vă puneți această întrebare, cel puțin un pas deja a-ți dat în direcția botezului: dvs deja a-ți auzit vorbindu-se despre El și doriți să Îl primiți.

Totuși, de un lucru puteți fi sigur: El nu va veni din întâmplare.

Cuvântul lui Dumnezeu spune că:

”…Căci ochii Domnului străbat întreg pământul ca să-i întărească pe cei a căror inimă este devotată Lui…” 2 Cronici 16.9

Ochii Lui străbat întreg pământul căutând. Dar căutând ce? Ce dorește El să găsească în dvs pentru a vă pecetlui cu prezența Sa?

Imaginați-vă că sunteți un mare impresar de succes care dorește să își extindă afacerile, dar, pentru a face asta, este necesar să angajați (sau să promovați) persoane pentru postul de director. Deja că valoarea salariului nu este o problemă pentru dvs, care ar fi principalele caracteristici pe care le-ați căuta în acele persoane? În afară, desigur, de experiența profesională necesară pentru acest domeniu, cu siguranță dvs ați căuta pe cineva care să fie pasionat în a face ca afacerea să crească. De aceea, persoana ar trebui să fie încrezătoare ca ceilalți, atunci, să o poată urma, dar, în același timp, UMILĂ pentru a învăța.

De asemenea v-ar place ca ea să dea opiniile ei și să aducă idei noi, dar în același timp ar fi necesar ca ea să fie ASCULTĂTOARE pentru a urma direcția dvs.

Investiția ar fi mare, atunci nu a-ți dori pe cineva care să rămână cu dvs doar câteva luni și după să caute un alt loc de muncă nou. De aceea, căutați pe cineva care să fie FIDEL și care să fie dispus să fie lângă dvs nu doar în momentele de glorie, ci de asemenea în momentele dificile.

Viziunea dvs nu este de a vă opri imediat. Doriți să extindeți afacerea dvs și, pentru asta, vor fi necesari alți directori în viitor, de aceea dvs căutați persoane care să nu fie egoiste, dar care să fie pregătite să ÎNVEȚE PE ALTELE, împărtășind cu ele ceea ce au primit de la dvs.

În fine, căutați persoane care să fie UMILE, ASCULTĂTOARE, FIDELE și dispuse pentru a ÎNVĂȚA PE ALȚII.
Și nu este asta ceea ce Dumnezeu dorește să găsească în persoane pentru a le umple cu Duhul Său?

El dorește persoane care să fie umile pentru a învăța și ascultătoare pentru a pune în practică Cuvântul Său. Care să fie fidele Lui, în principal în momentele dificile și de ispită ca să poată completa cariera păstrând credința. Și, desigur, persoane care să fie gata pentru a împărtăși cu altele ceea ce El le-a dat și, așa, Împărăția Lui să se poată extinde.

De aceea, dacă nu sunteți umil, fiți de acum înainte. Dacă sunteți neascultător, decideți să ascultați. Dacă dvs nu a-ți fost fidel, alegeți să fiți. Dacă sunteți o persoană egoistă, atunci începeți să împărtășiți – toate acestea sunt o opțiune a dvs, și Duhul Sfânt vă va ajuta.

Nu așteptați ca ”printr-o magie” Duhul Sfânt să vină peste dvs.
PROVOCAȚI botezul dvs cu Duhul Sfânt făcând ca ochii Domnului să vadă aceste caracterisitici în dvs.

Și nu uitați: El dorește să vină peste dvs mult mai mult decât dvs doriți ca El să vină.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *