”EU mi-am realizat visul MEU…”

sonho-706x432”EU mi-am realizat visul MEU…”

Aceasta este fraza pe care majoritatea oamenilor le-ar plăcea s-o spună, dar puțini au această ”fericire.” Pare o frază plăcută și chiar aș spune că este, dacă nu ar fi ”EU” și ”MEU”.

În gramatică, aceste două cuvinte se numesc pronume.

EU – pronume personal

MEU- pronume posesiv

Atunci fraza este o afirmație personală și posesivă. NU aduce nici o glorie lui Dumnezeu.

Pentru cei care trăiesc ca să-L glorifice pe Dumnezeu și vor face asta pentru totdeauna, ceea ce a spus Ioan Botezătorul va fi mereu lema vieților lor:

”El trebuie să crească, iar eu să mă micşorez.” (Ioan 3:30)

Fraza ideală pentru cei care au credință este: ”DUMNEZEU Și-a realizat visul LUI în viața mea.”

În Biblie observăm că Dumnezeu  are un plan(vis) pentru fiecare om și mereu împlinește acest vis. Pe lângă mărturia lui Iosif, găsim că Avraam și Sara visau să aibă mulți copii împreună, dar visul lui Dumnezeu era ca ei să aibă un fiu care împreună cu Avraam să fie o parte esențială a unei alianțe incredibile între Dumnezeu și poporul Lui.

În timp ce creștea la palatul lui Faraon, visul lui Moise era să fie cineva important și chiar un Faraon,  dacă asta îi rezerva ”destinul”. Totuși, Dumnezeu visa  să-l trimită în deșert pentru patruzeci de ani cu scopul de a-l folosi ca să scape poporul Lui din sclavia Egiptului.

Ana visa să aibă copii ca să-și spele rușinea personală. Totuși, visul lui Dumnezeu era ca ea să aibă un copil, Samuel, care să fie folosit mult de Dumnezeu ca să binecuvânteze tot poporul lui Israel.

Poporul lui Israel visa la un Mesia care venea cu putere, distrugând toți dușmanii lui Israel. Dar Dumnezeu a visat la un Mesia care venea în umilință și   prin sacrificiul Lui oferea Mântuirea sufletelor tuturor celor care cred în El.

Visurile lui Dumnezeu sunt ”infinit” mai mari, mai bune și mai productive decât ale noastre și NU dau greș!

Pachetul vine complet: vis, mijloace și dispoziție ca să-l realizezi!

Puntea care leagă realizarea Visului lui Dumnezeu cu viețile noastre este sacrificiul.

Ca dovadă a acestui lucru, sacrificiile făcute de episcopul Macedo și de toți  cei care au spus ”da” visului lui Dumnezeu care este Templul lui Solomon, au fost multe. Azi, episcopul Macedo anunță Cuvântul lui Dumnezeu și cei care au sacrificat participă la slujbele care au loc în Templu.

Pe data de 15 mai, în Altarul Centrului de Ajutor mai apropiat, spune ”da” pentru visurile lui Dumnezeu.

În mărturia ta, Dumnezeu va fi glorificat auzindu-te vorbind: ”DUMNEZEU și-a realizat visul LUI în viața mea!”

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *