Fără fapte ea este moartă

”Tot astfel și credința, dacă nu are fapte este moartă în ea însăși.” Iacov 2.17obra_morta

Nu te poți baza pe nimeni sau pe ceva care este mort. La fel este și credința, moartă nu servește la nimic.

Dacă între noi și bunul pe care-l dorim este o barieră spirituală, cum o învingem dacă credința este moartă? De aceea, mulți oameni luptă, lucrează din greu și nu au niciodată nimic. Ei luptă să aibă mult, dar au puțin.

Este în zadar să folosiți puterea brațelelor ca să învingeți această barieră spirituală. Veți lucra toată viața și niciodată nu veți avea nimic. Va fi la fel ca în cazul persoanelor care atunci când realizează ceva, pierd.

Chiar și credința lui Avraam era moartă, până să fie chemat de Dumnezeu. Ce avea el era consecința unui lucru natural. El moștenea bunurile părinților în mod natural, dar murea fără să-și realizeze visul de a avea un fiu, pentru că era ceva imposibil.

Totuși, când el a auzit Vocea lui Dumnezeu și a ascultat, credința lui a renăscut. Bariera care era între el și visul lui a fost ruptă. Bunul pe care îl avea, pe Issac, a fost înmulțit în mod extraordinar ca nisipul de pe plajă.

Faptele credinței sunt rezultatele, beneficiile ei. Dacă eu spun că am credință, dar nu există rezultate, fapte sau ceva vizibil care să arate această credință, atunci ea este moartă. Credința moartă refuză să OFERE.

”Of, om fără minte, vrei deci să pricepi că credința fără fapte este zadarnică? Avraam, strămoșul nostru, n-a fost el îndreptățit prin fapte, atunci când l-a oferti pe fiul său, Isaac, pe altar? Vezi deci că credința a lucrat împreună cu faptele lui, și credința a fost făcută desăvârșită prin fapte. Astfel a fost împlinită Scriptura…” Iacov 2:20-23

Credința vie OFERĂ.

Avraam a oferit tot ce avea pe Altar desăvârșindu-și credința și Dumnezeu i-a oferit totul al Său.

Este totul al meu pentru totul al lui Dumnezeu.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *