Fiți plini de Duh

bm

Expresia: fiți plini de Duh (Efeseni 5:18) se referă la gândurile lui Dumnezeu, Cuvântul Lui.

Pe de altă parte, cei pecetluiți cu Duhul Sfânt pot ’’înlătura Duhul’’,da, se pot umple cu gunoiul din această lume, chiar știind că se golesc de Duh.

Cum este

posibil aceasta?
Prietenii contrare credinței au generat gânduri ca: cine știe dacă eu apreciez ‘’prietenii mei’’ acolo afară, nu-i voi câștiga pentru Iisus?

Cine știe, dacă eu mă implic cu un necredincios, nu-l voi converti?

Cine știe, dacă după ce sunt căsătorită nu-l voi converti să vină cu mine la biserică?

Cuvântul Duhului este clar, puternic și inconfundabil:

Nu vă înjugați la un jug nepotrivit cu cei necredincioși. Căci ce legătură este între neprihănire și fărădelege? Sau cum poate sta împreună lumina cu întunericul? Ce înțelegere poate fi între Hristos și Belial? Sau ce legătură are cel credincios cu cel necredincios? 2 Corinteni 6:14-15

Există o listă enormă de argumente satanice care aduc cu ele otrava fatală.
Exemple dintre acestea nu lipsesc.

Mulți botezați cu Duhul Sfânt, L-au înlăturat nu pentru că au căzut în ispită, ci pentru că s-au opus gîndurilor Divine și au insistat în gândurile satanice.

A cădea în ispită nu înseamnă neapărat a pierde Duhul Sfânt. A te menține în păcat, opunându-te Vocii Lui,da, aceasta poate fi fatal.

Cine în mintea lui dreaptă, chiar fiind botezat cu Duhul Sfânt, niciodată nu a avut derapaje în viață? Nimeni, în afară de Domnul Iisus.

Dar când aceasta se întâmplă,

Copilașilor, vă scriu aceste lucruri, ca să nu păcătuiți. Dar dacă cineva a păcătuit, avem la Tatăl un Mijlocitor, pe Iisus Hristos, Cel neprihănit. 1 Ioan 2:1

În acest caz, confează păcatul și abandonează-l imediat.

Toți suntem supuși greșelilor, chiar pecetluiți cu Duhul Sfânt. La urma urmelor, suntem case de lut.

Totuși, toți cei pecetluiți au direcția Duhului, care alertează la continuarea în păcat. În cazul în care nu există căință imediată, aceasta semnifică a urma ’’înlăturând Duhul’’ .

Cei nebotezați cu Duhul Sfânt nu au discernământ spiritual. Din cauza aceasta, sunt mai vulnerabili la atacurile răului.

De aceea motivul de a se investi puternic în primirea Duhului Sfânt pentru a te menține drept și mântuit.

cópia de Ep Macedo

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *