Pecete unică

bmDomnule episcop, când eram copil, vroiam să trimit o scrisoare unei prietene, totuși, eu nu aveam bani pentru a cumpăra ‘’pecete’’. M-am gândit imediat ;I am găsit pecetea unei scrisori vechi și am lipit-o pe a mea.  Am crezut că ‘’problema mea’’  era rezolvată. Am alergat până la cutia de scrisori, am depus scrisoarea mea și m-am întors cu ’’senzația’’ unei misiuni împlinite.

După câteva zile, spre decepția mea, poștașul a apărut la casa mea. El mi-a înapoiat scrisoarea și mia- explicat că fiecare  pecete este ’’unică’’ și are data sa de valabilitate.

m-am gândit la motivul că Duhului Sfânt este numit Pecetea lui Dumnezeu și mi-am imaginat dacă am fi fost ca o scrisoare adresată la cer. Dacă pecetea este depășită, nu vom ajunge la locul dorit-și a trimite scrisoarea  fără pecete de asemenea nu merge.

Când Iisus se va întoarece și va cere îngerilor să-i strângă pe cei aleși, îngerii vor fi ca poștașii: vor lua doar ‘’scrisorile’’ pecetluite correct, scrisorile identificate prin pecetea lui DUMNEZEU, Duhul Sfânt. Adică, nu există Mântuire fără a fi pecetluit.

Duhul Sfânt: garanția Mântuirii! Cine Îl are azi, cântă ‘’AH, CE ZI!’’

Cine îl garantează până la venirea Domnului nostru, va cânta ’’AH, CE ETERNITATE!’’

Bruna Oliveira – Balneário Camboriú – SC-Bazilia

cópia de Ep Macedo

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *