Gândaci nebuni

Biblic, nu a existat nici un slujitor al lui Dumnezeu care să fi ascultat fără credință sau care să își manifeste credință fără să fi ascultat.

În acele timpuri, precum și în cele actuale, cei neascultători sunt goi de Duhul Sfânt. Au credință pentru determinate situații, dar nu pentru a asculta.

Credincioși neascultători, precum și necredincioși rebeli, nu dau nici cea mai mica atenție pentru judecata Divină. În interiorul lor, ei cred că, datorită infinitei Sale iubiri, Dumnezeu va fi incapabil de a lansa pe cineva în Lacul de Foc. Acest lucru i-a făcut să se relaxeze, atât în credință precum în ascultarea față de Cuvântul Său.

Ei uită că neascultarea este un act de rebeliune. Este că, din același motiv, Domnul Dumnezeu nu l-a scăpat nici pe Lucifer și pe ceilalți îngeri insubordonați, nici omenirea în timpul lui Noe, și mult mai puțin locuitorii din Sodoma și Gomora, cum îi v-a scăpa dacă sunt mișcați de aceeași atitudine?

De asemenea uită că El este Justiție. Chiar dacă iubește păcătosul, chiar așa urăște păcatul.

Tot și orice fel de păcat este o formă de injustiție.

Nu există șansă de comuniune între justiție și injustiție, așa cum nu este comuniune între lumină și întuneric.

Cei neascultători pot fi fideli doctrinelor bisericii, fideli preotului, fideli cu zeciuiala și cu ofrandele, totuși, dacă nu sunt ascultători față de Cuvântul lui Dumnezeu continua să fie rebeli.

De aceea, ei nu au ungere, nu au autoritate spirituală asupra răului, nu au viziune spirituală, și cel mai rău, nu sunt pecetluiți cu Duhul Sfânt.

Precum gândacii nebuni se așează aici, acolo și peste tot. Nu sunt definiți în credință. Rezistă în a nu sacrifica voințele lor și dorințele personale pentru a asculta de Acel pe care îl numesc de Domn.

Pentru cei care Îl urmează, Domnul Iisus a spus clar:

“… dacă dreptatea voastră nu o întrece pe cea a cărturarilor şi a fariseilor, cu nici un chip nu veţi intra în Împărăţia Cerurilor.”

Matei 5.20

Episcopul Edir Macedo

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *