Inaugurare Africa

Dimineaţa duminicii de 13 martie, în capitala Mozambicului, Maputo, a fost marcată de un eveniment foarte special. CdAS a înfiinţat prima biserică din ţară. Structura modernă şi confortabilă care înfrumuseţează centrul capitalei, a găzduit 10.000 de persoane plus alte mai mult de 70.000 care au rămas împrejurul noii biserici. A fost nevoie ca strada din faţa templului să fie închisă pe parcursul slujbei de inaugurare. Ploaia nu a împiedicat lumea să vină şi, pe parcursul nopţii precedente evenimentului, în jurul bisericii a fost o mare aglomerare de persoane ce aşteptau deschiderea templui şi implicit slujba de inaugurare a acestuia.

Guvernatoarea, miniştrii de stat şi prefectul, nu au reuşit să ajungă la templu din cauza mulţimii de oameni.

Iniţial, slujba trebuia să înceapă la ora 10:00 de dimineaţă, dar datorită numărului exorbitant de persoane, slujba s-a început chiar înainte de ora 09:00

În momentul când s-a făcut rugăciunea de laudă şi adorare către Dumnezeu, sunetul multitudinii de rugăciuni a fost ca cel provocat de scurgerea a multe ape.

[hana-flv-player video=”http://www.paginauniversala.ro/video/mozambic-bun.flv”
width=”520″
height=”380″
description=””
player=”4″
autoload=”true” autoplay=”false”
loop=”false” autorewind=”true”
/]

Iată ce a spus o femeie care a participat la această slujbă şi care vrea să reliefeze importanţa ca noi să ascultăm de Dumnezeu:

Domnule episcop Macedo,

Eu vă sunt foarte recunoscătoare pentru că prin dvs. eu am fost salvată. Aveam mai mult de 7 ani de când veneam la Biserica Universală şi viaţa mea era un infern. Nimic nu mergea bine. Într-o duminică, când mă întorceam de la slujba de dimineaţă, am deschis televizorul să văd slujba dvs. transmisă din Brazilia. În această dimineaţă a intrat în inima mea salvarea şi pacea.

În propovăduirea dvs. ne-aţi învăţat să iertăm, să ne rugăm pentru duşmanii noştri şi să ne oferim viaţa în mâinile lui Dumnezeu. Atunci, începând din acea dimineaţă am început să pun în practică învăţăturile pe care ni le-aţi dat tuturor la această slujbă transmisă la tv şi astfel, viaţa mea a fost transformată.

Astăzi sunt o altă persoană şi se vede cum, în fiecare zi, mâna lui Dumnezeu este în viaţa mea şi lucrează în favoarea mea.

Vă mulţumesc că aţi apărut în calea mea.

Ca Dumnezeu să vă binecuvânteze din ce în ce mai mult în ceea ce faceţi.

Dulcelina Isabel

Episcopul Edir Macedo

 


Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *