Între patru pereți

În mod normal, orice cameră are patru pereți (peretele ușii, al ferestrei, al patului și al 4-lea perete), printr-o analogie despre acești pereți, vom învăța să avem grijă de căsnicie:

Peretele ușii – Nu mențineți ușa deschisă. În interiorul camerei trebuie să fii doar tu și soția, din acest motiv Dumnezeu ne-a învățat să lăsăm tată, mamă și să ne unim cu o femeie (Geneza 2.24). Nu putem lua în cameră problemele și luptele prin care trecem zilnic. Protejează relația ta.

Peretele ferestrei – Deja te-ai gândit că lumea virtuală ar fi această fereastră, precum și fereastra camerei către stradă? Grijă să nu oferi mai multă atenție ”ferestrei” decât la ceea ce este înăuntru: persoana iubită! Multe trădări încep în lumea virtuală și se concretizează în lumea reală! Nu uita că diavolul este hoț, și hoțul iubește fereastra deschisă pentru a avea facilitate pentru a intra și pentru a fura.

Peretele patului – Patul este Altarul căsniciei! Niciodată să nu lași patul tău să se întineze din cauza nervozității, nu te culca înainte să rezolvi ceea ce ai de rezolvat cu soțul/soția.

”Căsătoria este demnă de cinste în toate și patul neîntinat…” Evrei 13.4

Viața sexuală între cei doi trebuie să fie bazată pe Cuvântul lui Dumnezeu și mereu de comun acord între cei doi, atenție, între cei doi. Nimeni nu se poate amesteca în viața intimă a altuia! Intimitatea între soți bazată pe Cuvântul lui Dumnezeu înseamnă să iubească și să se completeze unul pe celălalt.

Al 4-lea perete – Totul începe în intimitatea noastră cu Dumnezeu, ea bazează mântuirea și căsnicia noastră. Dacă tu nu ai momentul tău de rugăciune și intimitate cu Dumnezeu în camera ta, acest lucru va reflecta în căsnicia ta. Domnul Iisus ne-a învățat:

”Dar tu, când te rogi, intră în cămăruța ta și după ce ai închis ușa ta, roagă-te Tatălui tău care este în taină; și Tatăl tău care vede în taină, îți va răsplăti pe față.” Matei 6.6

Mereu când intri în camera ta, și privești cei patru pereți, adu-ți aminte ce asta.

A colaborat Episcopul Andre Cajeu

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *