Mai multe fețe ale anxietății

Anxietate= îngrijorare, neliniște, nerăbdare, stres, frământare, grijă

”Din această cauză vă spun: Nu vă îngrijorați de viața voastră, ce veți mânca sau ce veți bea; nici de trupul vostru, ce veți îmbrăca. Nu este viața mai mult decât mâncarea și trupul mai mult decât îmbrăcămintea?”- Matei 6:25

Anxietatea este un semn clar că viața nu a fost încă încredințata în Altar în ascultarea de Cuvântul lui Dumnezeu.

Când ne încredințăm viața în Altar, împreună cu ea încredințăm și problemele noastre. Bineînțeles că mă refer la încredințarea sinceră și adevărată. Doar așa problemele vor fi cu adevărat în Mâinile lui Dumnezeu.

Așa cum trebuie să luptăm ca să să ne menținem viața în Altar, trebuie să luptăm și ca să învingem aceste probleme, chiar dacă sunt în Mâinile Celui Atotputernic, pentru că nu este nimic automat, dar în acest fel vom avea PACE.

PACEA este un semn al vieții cu Dumnezeu. Ea va exista chiar și în fața multor lupte care vor fi înfruntate.

Pe de altă parte, dacă încredințarea nu este adevărată, anxietatea va continua și nu va funcționa să spui: “Mi-am încredințat sau îmi încredințez  problemele lui Dumnezeu.” Aceste cuvinte vor fi poetice, dar nu vor ajuta la nimic, la absolut nimic!

Cum va putea un om nerăbdător să se gândească la lucrurile de Sus și nu la lucrurile care sunt aici pe pământ?

Una dintre condițiile de bază pentru primirea Duhului Sfânt este să-ți menții gândurile în Dumnezeu. Totuși, chiar dacă persoana primește orientările divine dar nu reușește să renunțe la gândurile pământești, nimic nu va fi absorbit, timpul va trece și nu se întâmplă nimic. Astfel cu trecere anilor este inevitabil să vină descurajarea.

Puținele persoane care s-au încredințat 100% în Altar, au PACE chiar dacă sunt în mijlocul unei lupte.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *