Maiambola:Pactul Morţii

În diverse ţări africane se realizează un pact la vrăjitorie ce are ca finalitate, jertfirea de vieţi pentru obţinerea a diverse bunuri. În Angola spre exemplu, acest pact se numeşte Maiambola, în Mozambic, Kutacha ş.a.m.d. în fiecare ţară africană. (fiecare foloseşte un altnume) În funcţie de scopul pe care persoana vrea să-l atingă, aceasta trebuie să dăruiască ca sacrificiu pe cineva pe care-l iubeşte mult. Acest cineva trebuie să fie o persoană foarte apropiată, să aibe acelaşi sânge. Potrivit cu ceea ce se doreşte, de multe ori este nevoie ca fratele să-şi ofere sora, copii, să-şi dăruiască părinţii, părinţii, copii şi toate astea se întâmplă ca fiind ceva normal.

O doamnă povesteşte că a fost vândută duhurilor de către părinţi atunci când avea 12 ani, în schimbul bogăţiei. În acest caz, pactul este făcut astfel: când fata face 7 ani, tatăl trebuie să întreţină relaţii sexuale cu ea. Scopul este ca ea să ia acelaşi sânge prin intermediul sângelui care este îmrăştiat de obicei pe parcursul primei relaţii sexuale. Sângele trebuie pus într-o pânză albă şi dus la spirite. Această pânză reprezintă viaţa persoanei ce va fi dată la schimb pentru ceea ce s-a cerut (bogăţie în acest caz) Începând de atunci, copilul este proprietatea duhurilor care se simt stăpânii acesteia, soţii ei.

Ele nu permit ca nimeni să se apropie de ea; devine o sclavă. Dacă nu-L va căuta pe Dumnezeu, nu se va căsătorii niciodată. Este foarte probabil să aibă mai mulţi bărbaţi, însă, niciodată nu va avea un soţ. Va putea avea mulţi copii, dar nu va sta niciodată alături de tatăl lor. Înafară de asta va trece prin perioade tulburătoare d.p.d.v. spiritual. Va fi vizitată în fiecare noapte de acel duh, care aici în Africa, poartă numele de „soţul nopţii” care va întreţine relaţii sexuale cu ea. Multe femei se trezesc de dimineaţă fără lenjeria intimă pe ea, obosite şi zgâriate. Există multe cazuri în care soţii le părăsesc pentru că se trezesc şi le văd şoptind ca şi cum ar întreţine relaţii sexuale cu cineva.

Am aflat de un caz, cu ceva timp în urmă în care o fetiţă de 7 ani a fost adusă de către tatăl său la biserică. Era disperat. Fetiţa când dormea avea trupul posedat de un demon. De multe ori, tatăl a văzut fata şoptind şi făcând toate mişcările pe care le face o persoană când întreţine relaţii sexuale cu cineva. Această fată a fost vândută de către bunicul ei şi nu va putea niciodată să se căsătorească, iar dacă să zicem că reuşeşte, căsnicia nu durează mult. Din nefericire, ea a fost vândută. Duhul se simte propietarul ei din cauza pactului.

Când o persoană de sex masculin este vândută nu poate avea nimic d.p.d.v. material. Cu cât această persoană trăieşte mai rău, mai mizerabil, cu atât celui care a vândut-o îi merge mai bine. Dar cine a vândut-o nu o va putea ajuta niciodată, adică, mizeria şi suferinţa ei, reprezintă fericirea şi prosperitatea celui ce a încheiat pactul.

Când moare, cealaltă persoană trebuie să fie dăruită duhurilor în locul ei. Ea va avea aceiaşi soartă ca cealaltă persoană care a murit. Doar un pact cu Dumnezeu poate rupe pactul cu răul.

Episcopul Joao Leite

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *