Pactul Furnicii

Ca Dumnezeu să vă binecuvânteze domn episcop!

Am fost într-un loc din Mozambic unde sunt făcute tot felul de pacte pentru a distruge vieţile. Dintre toate pe care le-am văzut, acesta mi-a atras cel mai mult atenţia. O fotografie a unui băiat, numele şi data lui de naştere scrise pe aceasta iar o furnică tot înconjura numele băiatului.

Am fost informaţi că acest tip de pact se face pentru ca viaţa băiatului să meargă într-una în cerc pentru ca el să nu mai aibă nici o ieşire de unde se află. Am luat de asemenea seama, că alături de fotografie, mai era şi o piesă de lenjerie intimă. Cu privire la asta, am fost informaţi că  această vrăjitorie ar putea fi făcută de o femeie pentru ca băiatul să se învârtă tot timpul printre femei, să stea azi cu una, mâine cu alta, dar să nu se oprească niciodată la una. Şi femei, câte nu sunt care umblă când cu un bărbat, când cu altul, dar nu se opresc la nici unul. Există un duh care le face să umble din bărbat în bărbat fără a se putea stabili cu unul. Ele sunt victime ale unui pact.

Aşa este viaţa multora care luptă şi iarăşi luptă…, dar nu reuşesc nimic. Aşa cum furnica se învârte şi nu înaintează din acel loc, aşa este şi viaţa oamenilor care sunt victime ale acestui pact.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *