Medic salvează un medic

Bună ziua domnule episcop!

Înainte de toate vreau să  vă mulțumesc pentru direcția pe care ne-ați dat-o prin Duhul Sfânt  în principal în privința câștigării sufletelor.

Un pacient de 72 ani cu cancer, a venit la noi ca să facă tratament. Este vorba despre o directoare și totodată unul dintre cei mai mari chirurgi plasticieni de la un mare spital din Portugalia. A format mulți medici specialiști în țară și în afară și este foarte cunoscută pe plan internațional. În ciuda titlurilor, a fost mereu o persoană simplă și cu un spirit disciplinar, dar niciodată arogantă. Eu o cunoșteam de câțiva ani, în acea perioadă era directoarea medicilor care făceau specialități, inclusiv eu.

Într-o zi, ea a intrat în cabinet și eu aveam cartea de la Templul lui Solomon deschisă la pagina cu candelabrul cu Numele lui Iisus (YESHUA) și ea a vrut să știe semnificația. I-am explicat despre ce era vorba și am vorbit și despre cartea Exodul. Ei i-a plăcut atât de mult încât mi-a cerut un exemplar.

De atunci, i-am vorbit de importanța Mântuirii. Ea a acceptat să vină la Centrul de Ajutor cu mine și în prima duminică a ieșit radiind și fericită. Mi-a spus: “Îți mulțumesc mult pentru că mi-ai prezentat acest Dumnezeu pe care nu-L cunoșteam”. Timp de aproape 3 luni în care a frecventat biserica, mergea duminicile, vinerile și miercurile, a devenit zeciutoare și dădea ofrande. Zilele pe care le iubea cel mai mult erau duminicile și miercurile la Alerta Mântuirii, în care spunea că se simte în nori. Niciodată nu a chestionat zeciuielile și ofranda, pentru că spunea că, atunci când este pentru Dumnezeu, este o plăcere să dai.

A primit o Biblie și însoțea atent tot ce predica preotul și când acesta nu cita capitolul și versetul,  se interesa și nota ca să citească acasă. După 2 luni s-a botezat în apă, L-a acceptat pe Domnul Iisus  și după botez zâmbea de bucurie și spunea uitându-se în sus: “excelent… excelent.” Atât de mare i-a fost bucuria, încât voia să îmbrățișeze toți oamenii, nu i-a păsat că apa era rece deși avea o mare intoleranță la frig din cauza tipului de chimioterapie pe care o făcea.

Deși era slăbită fizic, a operat ultimul pacient cu 2 săptămâni în urmă, apoi starea i s-a agravat și a murit peste 4 zile liniștită. Cred că a fost în brațele Domnului Iisus.

Resumând: în mai puțin de 3 luni, ea L-a cunoscut pe Domnul Iisus, a iertat și și-a cerut iertare, a devenit zeciuitoare și dădea ofrande, s-a botezat în apă și nu a lipsit deloc miercurea de la biserică . A dat prioritate Mântuirii.

Contrar altei paciente care acum câțiva ani a fost vindecată pe patul de spital, dar a disprețuit invitația mea de a merge la Centrul de Ajutor și boala a revenit într-un mod agresiv și a murit la 2 ani după aceea. În agonie, a cerut să i se pună în gură gheață ca să-i ușureze căldura din trup.

Domnule episcop. Este așa cum ați spus o dată plângând:  Mai puțin cu un suflet!

Să câștigăm suflete!

Albertina

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *