Momente de bucurie nemăsurată

bem28out-465x210Bună ziua, domnule episcop!

Momente de victorie, momente de bucurie incomensurabilă, asta e ce am văzut toți!

De fapt, întreg Centrul de Ajutor Spiritual, noi toți, suntem legați pentru totdeauna, de Duhul Iubirii.

Am avut marele privilegiu să vizitez Templul și, peste tot unde mă uitam, erau mii de oameni în aceeași credință, în același Duh al Iubirii. De altfel, dumneavoastră ați început slujba mai devreme, ceea ce a fost minunat, pentru că nu mai suportam emoția de a intra în Altarul Sacrificiului.

Domnule episcop, m-am simțit ca și cum aș fi fost în Israel, m-am simțit ca în cer, iar când ați intrat cu acel efod preoțesc cu kippah, asta a consolidat imaginea unui patriarh al credinței, în care v-ați transformat. Așa că, de îndată ce ați intrat în Altar, am fost atinsă de ungerea puternică a Altarului – care e imensă – și am avut dorința profundă de a-L lăuda pe Dumnezeu.

Mulți au plâns, alții s-au rugat, dar toți au fost atinși și extatici!!!
În cele din urmă, construcția Templului, în afară de faptul că e o reprezentare spirituală concretă a Casei DUMNEZEULUI ATOTPUTERNIC, SIMBOLIZEAZĂ MAREA PUTERE A POPORULUI DE LA CENTRUL DE AJUTOR CARE, GUVERNATĂ DE CREDINȚA LUI, A CONSTRUIT TEMPLUL.

DUMNEZEU SĂ FIE LĂUDAT PENTRU ACEASTĂ LUCRARE!

Josenia Antunes Vieira

****************************************************

Eu, care judecam lucrarea Centrului de Ajutor, acum fac parte din această lume diferită. Așa este, suntem diferiți în gândire, în caracter, în credință.

Am numai motive să mă bucur. Mă bucur că sunt un rod al lucrării Duhului Sfânt, prin intermediul colaboratorilor, preoților și episcopilor de la Centrul de Ajutor Spiritual. Care diviziune sau denominațiune ar accepta un travestit să participe la slujbele ei?

Chiar așa!!!

Așa am ajuns la Centrul de Ajutor, despre care vorbeam atât de urât… Dar oamenii m-au salutat, m-au îndrumat și m-au eliberat din robia homosexualității.

Astăzi, complet eliberat, sunt în credință, fericit, iar pe 21 iunie 2014, am fost botezat cu Duhul Sfânt.

Ce glorie, ce onoare!

Márcio

****************************************************

Fiecare piatră din Templu e sacră: sfințită prin sacrificiu, sfințită prin ce reprezintă, pentru că reprezintă sacrificiul Lui Iisus, sacrificiul bărbaților și femeilor pentru salvarea sufletelor, sacrificiile unui popor care trăiește prin credință!

Templul reprezintă viețile care au fost scoase din mocirlă, ca să stea cu prinții. Reprezintă vieți incurabile pentru medicină, care astăzi se bucură de sănătate deplină; vieți care înainte erau consumate de distrugerea viciilor, care astăzi trăiesc în armonie cu familiile lor, total eliberate. Reprezintă vieți care înainte erau considerate zgura societății și care astăzi știu bine ce înseamnă să trăiești o viață cu demnitate! Dar, mai presus de tot, reprezintă vieți împlinite, răscumpărate, spălate, botezate cu Duhul Sfânt, incluse în Cartea Vieții și pline de speranță pentru Eternitate! Oameni care înfruntă orice, dar care nu-L neagă pe Dumnezeul lor!

Când am intrat în acest Templu Glorios, mi-am amintit de unde am fost scos, din mocirla care era viața mea, din golul pe care-l aveam în suflet. Mi-am amintit de renunțările și sacrificiile preoților mei, ca Hristos să vină la mine. Mi-am amintit de dureri, de lupte, de suferințe, de încercările credinței mele.

Am putut să văd în Măreția acestui Templu ce mult va face Domnul, Dumnezeul nostru, prin Centrul de Ajutor Spiritual.

Templul Măreției, Templul Nașterii Noi, Templul Apropierii, Templul Sacrificiilor, Templul Dumnezeului Viu!

Ah, ce zi!

Helen Luna

Ep. Edir Macedo

Ep. Edir Macedo

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *