Oare nu va face Judecătorul întregului pământ ceea ce este drept?

Avraam ÎL întreabă pe Dumnezeu dacă va distruge orașul fiind în el 50 de persoane drepte, sau mai puține. Indiferent de numărul celor drepți Dumnezeu a spus că va prezerva orașul din iubire pentru ei.

Acei bărbaţi s-au întors de acolo şi au plecat înspre Sodoma. Dar Avraam a rămas, stând înaintea Domnului. Avraam s-a apropiat de El şi a zis: – Îl vei distruge Tu şi pe cel drept împreună cu cel rău?  Poate că sunt cincizeci de oameni drepţi în cetate; vei distruge atunci acel loc şi nu-l vei cruţa de dragul celor cincizeci de oameni drepţi care sunt în cetate?  Departe de Tine să faci un astfel de lucru: să-l omori pe cel drept împreună cu cel rău, astfel încât celui drept să i se facă la fel ca şi celui rău! Departe de Tine lucrul acesta! Oare nu va face Judecătorul întregului pământ ceea ce este drept?

Geneza 18.22-25

Aici arată clar că Avraam l-a interogat pe Dumnezeu, aducându-I aminte de dreptatea Lui înaintea celor drepți. Putem vedea de asemenea pe Avraam aducând aminte Lui Dumnezeu, în alte cuvinte, despre diferența care trebuie să existe între cel drept și cel pervers, promisă de către El.

Totuși, eu aș dori să scot în evidență versetul 25 din nou, unde spune:

Departe de Tine să faci un astfel de lucru: să-l omori pe cel drept împreună cu cel rău, astfel încât celui drept să i se facă la fel ca şi celui rău! Departe de Tine lucrul acesta! Oare nu va face Judecătorul întregului pământ ceea ce este drept?

Fiecare județ și țară au judecătorul lor responsabil, cum, spre exemplu, în Brazilia, Anglia etc. Dar, dacă judecătorul din Brazilia merge în Statele Unite, el nu poate să meargă acolo și să judece o cauză. Același lucru s-ar întâmpla dacă un judecător din Statele Unite merge în Africa. Acolo de asemenea el nu ar avea putere pentru a judeca vreo cauză.

Dar Dumnezeu nu. Avraam a spus: Oare nu va face Judecătorul întregului pământ ceea ce este drept?

Dumnezeu este Judecătorul întregului pământ!

Eu întreb: dvs credeți că Dumnezeu pierde puterea Lui, dintr-o țară în alta? Eu îți răspund: Nu! Pentru că El este Unicul Judecător al întregului Pământ.

Este Acest Judecător care va fi pe Altar pe data de 17 septembrie, și EL nu va permite ca dvs să fiți distrus.

Acest Judecător a spus:

“O mie să cadă alături de tine şi zece mii la dreapta ta, dar de tine nu se va apropia.” Psalmii 91.7

De aceea Avraam a avut o credință îndrăzneață, curajoasă, războinică și ieșită din comun, pentru a-L întreba pe Dumnezeu despre eliberarea celor drepți, fie că ei erau cincizeci, treizeci, douăzeci sau doar unul măcar.

Dvs care trăiți această credință, prietenul meu, prietena mea, sunteți acest(ă) drept(ă)!

Dvs nu puteți să fiți găsit împreună cu cei bolnavi; nu puteți fii pe lista șomerilor, pe lista celor fără casă; dvs nu puteți fi numărați cu cei distruși; la rândul celor divorțați; dvs nu puteți fi la rândul unei închisori așteptând să fiți verificat pentru a intra să vedeți fiul dvs care este închis; la rândul celor necesitați care depind de caritatea altor persoane…

Și de ce că dvs nu puteți fii găsit în aceste situații? Eu repet: pentru că dvs sunteți acest drept pe care Dumnezeu a spus că îl va elibera.

Așa cum în acest verset Dumnezeu a spus că nu va lăsa pe cei drepți să fie distruși, eu spun pentru dvs: Dumnezeu, din iubire pentru dvs, nu va lăsa ca dvs să fiți distrus în mijlocul persoanelor care pierd totul în viață. El nu va lăsa ca dvs să fiți distrus și să mergeți în infern împreună cu necredincioșii. Locul dvs este în cer. Nu este drept ca dvs să ÎL urmați pe Iisus și să mergeți în infern.

Atunci, această Campanie a Dreptății este pentru toate ariile vieții dvs. Întrebarea mea este: “Oare nu va face Judecătorul întregului pământ ceea ce este drept?

El v-a coborî. Unde El va coborî? Pe Altar!

“Trebuie să cobor să văd dacă au făcut aşa cum s-a auzit până la Mine; iar dacă nu, voi şti.”

Geneza 18.21

Și când Dumnezeu v-a coborî pe Altar, El trebuie să vadă ceea ce dvs faceți, ceea ce este drept, și atunci, El va face dreptate în viața dvs.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *