Prostituție, alcoolism și droguri

Abandonată de părinți la vârsta de doi ani, Sandra a crescut supărată și ura tot și pe toată lumea.

“Am fost să locuiesc cu bunicii mei de la vârsta de doi ani și am crescut traumatizată, frustrată și foarte supărată pe mine și pe părinții mei. Am simțit o mare ură și mânie pe ei și i-am învinuit că m-au abandonat și că eram frustrată.

Mă certam în mod constant cu bunicii și cu colegii mei de clasă, eram foarte agresivă, chiar îi băteam pe mulți dintre ei. Nu puteam să dorm nopți și aveam dureri de cap și migrene constante.

Pentru că simțeam un mare gol, la vârsta de treisprezece ani am încercat să îl umplu cu anturaje, începând să merg în cluburi de noapte, la petreceri și să pierd nopțile.

În consecință am căzut în prostituție și am devenit dependentă de alcool, tutun, canabis și chiar de cocaină.

Timp de mulți ani am trăit în această situație, având frică și îndoieli. O imensă singurătate și amărăciune îmi dominau sufletul, fără să înțeleg cauza nefericirii mele… Am mers atât de departe încât m-am gândit să îmi pun capăt zilelor, dar teama de a-mi lăsa bunicii singuri nu mi-a permis să finalizez actul.”

ACCEPTAREA SOLUȚIEI. “Printr-o invitație am ajuns la Centrul de Ajutor. Acolo am înțeles că exista o forță rea care îmi provoca toată suferința, și că exista o soluție pentru viața mea, așa că am decis să lupt.

Am început să merg la slujbele de miercuri și vineri, unde am învățat să-mi folosesc credința și să-mi ofer viața lui Dumnezeu. Atunci, totul s-a schimbat în mine! Astăzi, am scăpat de insomnie, nu mai sunt frustrată sau supărat, dimpotrivă, mi-am iertat părinții, sunt echilibrată, fericită și nu mai am nevoie de alcool, tutun sau droguri.

Am fost vindecată de migrene, sunt fericită și am plăcere să trăiesc! Am găsit adevăratul motiv pentru a trăi: Dumnezeu! El este puterea mea, pentru că mă întărește și mă ajută să depășesc toate problemele mele!”- Sandra B.