”Am fost concediat după 26 de ani de muncă”

Să fie concediat, era ultimul lucru la care se aștepta Eric, care tânjea după un salariu care să-i reflecte imensa credință.

Când omul așteaptă Dreptatea Divină și se întâmplă opusul, tendința este să dispere. Totuși, Eric a făcut contrar. “Am făcut o provocare cu Dumnezeu și am făcut o juruință că voi da zeciuiala din salariul pe care voiam să-l câștig.”

Dar, după câteva luni am fost concediat de la firma unde lucrasem timp de 26 de ani. Nu m-am descurajat în fața acestei situații, ci am continuat să fiu fidel lui Dumnezeu și să continui în fiecare luni la slujba pentru Prosperitate, pentru că știam că Dumnezeu avea ceva mai bun și mai mare pentru mine.”

“Nu m-am plecat în fața dificultăților, am perseverat în credința mea, crezând mereu că Dumnezeu era cu mine”

 SE FACE DREPTATE. “Nu m-am plecat în fața dificultăților, am perseverat în credința mea, crezând mereu că Dumnezeu era cu mine.

După șase luni, am văzut Cuvântul lui Dumnezeu împlinindu-se în viața mea, pentru că mi s-a deschis o ușă la una dintre cele mai mari  firme de transport din Belgia. Am un contract semnat și salariul meu  este mai mare decât cel pe care îl cerusem de la Dumnezeu!”- Eric Lathes, CdA Belgia