De la o curte a devenit proprietarul unei fabrici

Edelvaldo a început să facă canapele în curtea casei părinților săi și azi are o fabrică care le produce și magazine ca să le vândă.

Deși azi este un afacerist de succes și în plină expansiune, Edevaldo s-a născut într-o familie umilă și cu multe dificultăți. Deși visa la o realitate diferită, toate încercările lui au dat greș.

În căutarea unui viitor mai bun, a decis să se mute în alt oraș. Dar, pentru că nu au apărut șanse noi și a stat un an fără serviciu și descurajat, s-a întors în casa părinților. A început să lucreze ca angajat al fratelui său și timp de mai mulți ani a dus o viață mediocră, fără realizări.

Într-o zi, urmărind la TV emisiunea Centrului de Ajutor, mărturiile oamenilor i-au atras atenția.

Obosit de nedreptatea pe plan financiar, Edevaldo a decis să lupte pentru dreptate și a căutat ajutor. “Voiam o schimbare în viața mea, pentru că nu mai acceptam să trăiesc în felul acela. Am început să merg la Congresul  pentru Succes” povestește el.

Participând la slujbe, și-a învins temerile și viziunea lui asupra lucrurilor s-a schimbat. “Lucram de șapte ani pentru fratele meu. Am plecat de acolo și am deschis un magazin cu materiale de construcție.” Magazinul nu a mers, dar Edevaldo nu s-a descurajat, ci a continuat să frecventeze slujbele, și-a întărit gândurile și nu s-a îndoit că era pe drumul cel bun.

Văzându-și vecinul că monta tapițerii, i-a cerut să-l învețe și a început să facă canapele în curtea tatălui său.

Producția a început să crească și a fost nevoie să deschidă o fabrică. Azi are două magazine în oraș și afacerea lui se extinde și în alte locații.

Acum are terenuri, casă proprie și mașini. În afara bunurilor materiale realizate, și-a găsit pacea de care avea nevoie și familia lui este fericită și realizată.- Edevaldo F.