”Viața mea a devenit un haos!”

O neînțelegere cu tatăl și greutățile mamei de a plăti datoriile unei afaceri vechi, au făcut-o pe Bruna să fie mâhnită.

În plus, “părinții mei erau în pragul divorțului, s-au întâmplat multe lucruri și mama mea îmi povestea toate problemele. În fiecare zi  erau certuri în casă” își amintește tânăra.

Pentru a agrava situația, tatăl și fratele Brunei au rămas fără serviciu. “Eu m-am văzut responsabilă să plătesc utilitățile de acasă și asta mă îngrijora mult. “Pe lângă acestea, ea a început să aibă dificultate să se concentreze și să doarmă, probleme fizice. Neliniștea Brunei a cauzat alte probleme, cum ar fi lipsa aerului și dureri la stomac. ”

Mi-a scăzut imunitatea și a apărut sinuzita. Mă simțeam rău la serviciu și ajungeam mereu la spital.” Atunci a început să facă tratamente pentru a combate  o bacterie de la stomac. “Medicul mi-a spus  că era o criză  de anxietate, m-a întrebat  dacă rutina mea era foarte stresantă și m-a sfăuit să fiu  mai liniștită.”

Problemele Brunei s-au extins și în viața sentimentală, pentru că se despărțise de iubitul ei. Dar punctul critic a fost atunci când a primit vestea că a fost demisă. “Viața mea a devenit un haos. Era ca și cum  aș fi fost într-o cameră fără ușă!, povestește Bruna.

SCHIMBAREA. După câteva luni de suferință din cauza anxietății, Bruna a cerut sfatul prietenilor  și rudelor. “Voiam să rezolv situația repede, pentru că  eram mâhnită. “Deși găsise alt serviciu, neliniștea nu trecea.

Bruna a decis să-și folosească credința și să se întărească. “L-am căutat pe preotul de la Centrul de Ajutor pe care îl frecventam și mi-a spus că singură nu rezolvam toate problemele din familia mea. Mi-am dat seama că trebuia să rezolv situația care era înăuntrul meu”, își amintește ea.

“Nu m-am mai concentrat pe probleme și mi-am întărit credința. Azi văd problemele ca o oportunitate de a mă apropia și mai mult de Dumnezeu” concluzionează Bruna. – Bruna V.