Profeția s-a împlinit

menina165Una este să citești faptele profetice care s-au întâmplat în timpurile biblice. Alta este să cunoști ce face Dumnezeul lui Avraam, Isaac și Israel ÎN ZIUA DE AZI, LA CENTRUL DE AJUTOR SPIRITUAL.

Citiți această relatare recentă:

Domnule episcop, prin acest e-mail, vreau să relatez ce s-a întâmplat în data de 28/04/2013.

În jurul orei 11, m-a sunat bunica, spunând că fiica vitregă a unchiului meu, în vârstă de 3 ani, era în spital într-o stare foarte rea. Când am terminat de vorbit cu bunica mea, am făcut o rugăciune pentru fată. După ce-am terminat, am primit un telefon care mă anunța că fata a murit.

Am fost foarte revoltată, pentru că Îi cerusem lui Dumnezeu să atingă viața ei, acolo, la spital și s-o vindece. La scurt timp după aceea, mama copilului m-a sunat disperată, în căutarea unei mângâieri, cu toate astea, n-am avut ce cuvinte de mângâiere să-i spun. Ce mi-a venit să-i spun a fost să ia un pahar cu apă și să-l țină ferm, pentru că voi face o rugăciune și, după ce voi termina să mă rog, să umezească buzele, capul și pieptul fetei – și așa a făcut.

Am închis telefonul și am făcut ce ne-a învățat întotdeauna Domnul: să cerem de la El ce a promis. Mi-am luat Biblia, am urcat pe o lespede a casei mele, mi-am îndoit genunchii și am cerut împlinirea Cuvântului Său.

Cum suntem în campania Zilei Profeției, am profetizat. Înăuntrul meu era o revoltă fără margini. Nu am acceptat să pierd această luptă, cu toate că, în ochii oamenilor, era ceva imposibil.

La ora 15, mai mult sau mai puțin, mama copilei mă cheamă să-mi spună că deja era așezată în sicriu. Chiar dacă mi-a spus asta, n-am acceptat, pentru că am profețit că fata va trăi.

Când am vorbit la telefon, persoana care se ocupa cu așezarea fetei în sicriu a chemat-o pe mama ei și i-a spus: „Nu voi continua s-o așez pe fiica dumneavoastră în sicriu, am avut impresia că respiră”.

Atunci, au venit medicii și au constatat că fata era în viață. Mama ei era fără cuvinte și s-a dus s-o vadă. La scurt timp după aceea, fata deja o chema: „Mami!”.

Mama ei s-a dus să mulțumească Dumnezeului Centrului de Ajutor Spiritual, într-un Centru mai apropiat de spital, în aceeași biserică în care, un pic mai devreme, când fata era declarată moartă, s-a dus să-i ceară preotului să facă o rugăciune, ca să aibă putere și să suporte pierderea. Însă, de data asta, s-a întors acolo ca să-i mulțumească Domnului Iisus.

Aceasta a fost încă o profeție, dintre multe altele, care se vor împlini! EU CRED ÎN PROFEȚIE!

Rubiana

Ep. Edir Macedo

Ep. Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *