Propria binecuvântare

Știai că Dumnezeu nu vrea să îți dea doar o binecuvântare?
El vrea ca tu să fii propria binecuvântare, așa cum El a făcut cu Avraam.

”… și vei fi o binecuvântare.” Geneza 12.2

Când persoana este propria binecuvântare, tot ceea ce ea face este cu succes, ea devine lumină. Deja ți-ai dat seama că lumina nu se întoarce? Că lumina nu umblă în cercuri? Lumina umblă în linie dreaptă. De aceea, când Dumnezeu a început Creația, primul lucru pe care l-a făcut a fost lumina.

”Și Dumnezeu a spus: Să fie lumină! Și a fost lumină.” Geneza 1.3

Atunci, când tu ești propria binecuvântare, ești lumină. Unde ajungi, iluminezi, pentru că ajunge de asemenea pacea, bucuria, binecuvântarea.

Dumnezeu caută persoane, inclusiv pe cele mai suferinde, pierdute, dezorientate, problematice, pentru a le transforma în lumină, pentru a le transforma în propria binecuvântare ca lumea să vadă că El este mare, că El este Atotputernicul, și să recunoască existența lui Dumnezeu în aceea creatură.

Dar realitatea este că, deși mulți spun că vor să fie aceea binecuvântare, nu toți vor să plătească prețul. Nici toți nu vor să facă cu adevărat voia lui Dumnezeu.

Persoanele vor să facă ceea ce doresc, să urmeze dorințele inimii, dar nu vor să dea auz Vocii lui Dumnezeu, și anume Cuvântului Său, de aceea ele suferă.

Cu toate acestea, Dumnezeu caută în continuare acele persoane. Dar El nu intră în viața unei persoane de orice formă, El nu dărâmă poarta și intră, nu! Dumnezeu este educat, El nu trece peste voința noastră. Atunci, tu trebuie să permiți intrarea Lui în viața ta.

”Iată, eu stau la ușă și bat; dacă aude cineva vocea mea și deschide ușa, voi intra la el și voi cina cu el și el cu mine.” Apocalipsa 3.20

Deja ți-ai imaginat ca Iisus să fie în interiorul tău?
Pacea, bucuria, binecuvântarea vor umple viața ta în totalitate!

Ca acest lucru să se întâmple, este suficient să renunți la voința ta, la dorințele și visele tale personale pentru cauza Domnului Iisus. În acest mod, vei cinsti Sfânta Sa Persoană. Să Îl cinstești pe Dumnezeu înseamnă să Îl ai ca prioritate în viața ta.

Și acest lucru doar depinde de tine! Nu trebuie să plătești, nu trebuie să stai la coadă, nu trebuie să faci un curs de teologie.

Când Îl cinstești pe Dumnezeu cu viața ta, cu credința ta inteligentă, de asemenea, El te cinstește cu pogorârea Duhului Sfânt, adică, El face din tine propria binecuvântare.

”…pentru că pe cei care mă onorează îi voi onora și cei care mă disprețuiesc vor fi puțin prețuiți.” 1 Samuel 2.30

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *