Puterea în Slăbiciune

Cine trăiește prin credință merge în sens invers față de lume. Nu există logică în credința creștină. Și cine încearcă să concilieze credința cu logica va rămâne confuz și nu va ajunge nicăieri.

Domnul Iisus a garantat primului, ultimul loc, și ultimului, primul loc. Cel mai mare slujitor va sluji pe cei mai mici și cine va dori să își salveze viața, o va pierde; dar cine își va pierde viața pentru cauza Divină, o va câștiga.

Până și Puterea de Sus se perfecționează în slăbiciune. Cu acest lucru, Pavel și-a dat seama că slăbiciunile lui erau semn de forță. În momentele de durere și mâhnire a auzit mega voce care i-a zis: Harul Meu îţi este de ajuns, căci puterea Mea este făcută desăvârşită în slăbiciune.

Și cu credința mărită de acest cuvânt, atunci, a mărturisit:
“Dar El mi-a zis: „Harul Meu îţi este de ajuns, căci puterea Mea este făcută desăvârşită în slăbiciune.“ Aşadar, mă voi lăuda mult mai bucuros cu slăbiciunile mele, pentru ca puterea lui Cristos să poată locui în mine.  De aceea, eu sunt mulţumit în slăbiciuni, în insulte, în greutăţi, în persecuţii şi necazuri, de dragul lui Cristos, pentru că atunci când sunt slab, sunt puternic.”
2 Corinteni 12.9-10

Cu siguranță din cauza umilințelor, Pavel a învățat că cei umiliți vor fi exaltați și cei exaltați vor fi umiliți. Deoarece, în Împărăția lui Dumnezeu, cine vrea să câștige, pierde, și cine nu se interesează în a pierde câștigă. Exact opus regulilor din lume.
De aceea, drag cititor, dacă vă simțiți abătut, slăbit, umilit sau “un eșec”, fiți conștient că toate acestea sunt semnul puterii lui Dumnezeu perfecționându-se în slăbiciunea dvs. Ridicați-vă, scuturați-vă praful și mergeți înainte pentru că Dumnezeu este cu dvs.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *