VIEȚII CARE MARCHEAZĂ- COLUMBIA

Stimate episcop Macedo,

Centrul de Ajutor provoacă o revoluție silențioasă aici în Columbia. Țara noastră  mereu a fost marcată de puterea cartelurilor de droguri care  oprimă poporul, răspândind sânge pe străzi. Dar azi, ca niciodată, există un număr de fiecare dată mai mare de preoți columbieni. O armată de bărbați și femei recuperați din grupurile criminale.

Mulți au fost eliberați de viciul cocainei și dacă nu ar fi fost Lucrarea lui Dumnezeu, erau recrutați de narcotrafic, ocupând funcții de comandă. Acum  sunt trimiși în alte țări, ca Statele Unite, Venezuela, Republica Dominicană și Spania, pentru a predica Cuvântul lui Dumnezeu. Columbia exportează bărbați ai lui Dumnezeu în loc de droguri, prin prezența Centrului de Ajutor! Am renunțat să trimitem ceea ce distruge pentru ceea ce construiește și reconstruiește, prin cei care folosesc Evanghelia pentru a ridica oamenii din disperare!

Eu sunt mărturisirea vie a acestei revoluții. Totul a avut loc foarte repede în viața mea. Am asistat cum tatăl o bătea pe mama mea în crizele sale de beție. La 16 ani, viciat în alcool, deja experimentasem toate tipurile de droguri, ceea ce m-a făcut să mă afund în crime. Grupurile în afara legii cu care conviețuiam luaseră droguri în rutele spre Italia, Mexic, Panama. Erau tineri care călătoreau după ce înghițeau capsule de cocaină și heroină, înfășurate în material de mănuși chirurgicale, în schimbul banilor sau a susținerii viciului.

În lupta cu poliția și cu alte cartele, am avut colegi care au murit, alții au fost prinși și eu aproape am fost împușcat. Am văzut moartea de aproape de multe ori. Am fost smuls din infern când am cunoscut lucrarea CdA în interiorul Columbiei și puțin câte puțin  am fost transformat din interior spre exterior. Am lăsat viața pe care o aveam, am fost eliberat în totalitate, am decis să urmez învățăturile lui Iisus și de 12 ani, am fost sfințit ca preot.

Ca și mine sunt sute de bărbați ai lui Dumnezeu, luptându-se să recupereze vieți de la pierzare, de la violență. Lansarea cărții ‘’Nimic de Pierdut’’ aici în Bogota a reunit această armată de preoți împreună cu poporul columbian. A fost un eveniment festiv, care a atras știri în ziare și TV de aici. O bucurie pentru a sărbători această revoluție care a schimbat viețile noastre.

După lansare, mulți caută CdA curioși să cunoască mai de aproape lecțiile de credință și perseverență ’’ale unui brazilian numit Edir Macedo’’. Provocarea la care Duhul Sfânt ne pune acum este să folosim cartea dvs pentru a crește mai mult această trupă de bărbați și femei columbieni viteji.

O armată de oameni plini de recunoștință în interiorul lor.

Mulțumesc, episcop Macedo. Mulțumesc, Centrului de Ajutor. Mulțumesc mult,  Domnului Dumnezeu!

Carlos Neusa, 41 ani, preot columbian, orașul Medellin

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *