Voce Puternică

Câți nu plâng în mijlocul păcatelor lor? Femei ce își dăruiesc corpul mai multor bărbați, tineri în criminalitate, drogați călătorind către supradoză etc. Sunt condamnați, respinși de toți, totuși, ceea ce marchează cel mai mult este vocea din suflet ce spune: ”Acesta nu sunt eu!”

Nu se recunosc în atitudinile și alegerile pe care le-au făcut. Greșesc, rănesc pe alții, sunt rușinea familiei, totuși, în interiorul sufletului lor, strigă după o schimbare.

Zacheu era un bărbat plin de amărăciune, privit cu ură și dispreț.

Hoțul Zacheu, când a auzit Vocea Puternică a Domnului Iisus strigând numele lui, nu a ezitat, a auzit, imediat a fost ascultător și a fost mântuit (Luca 19.1-10).

Mulți sunt admirați, recunoscuți, dar pentru că sunt orgolioși, ascund cine sunt cu adevărat.

”Vai vouă, scribi și farisei, fățarnicilor! Pentru că sunteți asemănători unor morminte văruite, care, într-adevăr, se arată frumoase la exterior, dar în interior sunt pline de oasele morților și de toată necurăția.” Matei 23.27

Vocea puternică a Domnului Iisus este disprețuită de cei ce luptă pentru a ascunde cine sunt cu adevărat!

Dar cei ce dau auz acestei Voci, chiar fiind păcătoși ca Zacheu, se dezbracă de orgoliu, de religiozitate și pun totul pe Altar, și așa primesc o viață nouă, lucrare a Duhului Sfânt.

A colaborat: Episcopul Goncalves

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *