Monedă de schimb

Diavolul și demonii lui folosesc infidelitatea ca să cauzeze NEFERICIRE! Fidelitatea este folosită de Dumnezeu și slujitorii Lui ca să provoace FERICIRE!!moeda_troca

Cel care citește aceste două fraze își dă seama că este așa, dar ființei umane nu îi este ușor întotdeauna să facă cea mai potrivită alegere! Dacă infidelitatea cauzează nefericire și fidelitatea fericire, din ce motiv nu sunt mai mulți oameni fericiți?

Răspunsul este simplu: în lumea în care trăim, infidelitatea apare de multe ori deghizată în ceva bun, pozitiv, eliberator, care îți poate oferi senzația că, într-adevăr profiți de partea bună a vieții. Dar, să fii fidel este partea ”plictisitoare”, ”în afara modei”, are sensul de obligație, de sacrificiu, de impunere pe care ni-le creează lumea despre un anumit lucru.

Totuși, reflectă la următorul lucru: În viață, tot ceea ce merită se realizează cu sacrificiu sau cu ușurință? Aceasta este legea fundamentală de care toți trebuie să fim conștienți, ca nu cumva să suferim din nefericire în nefericire, din cauza infidelității ”încăpățânate” și constante față de Dumnezeu și visele noastre!

Dumnezeu este cu tine și eu la fel!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *