A fi bine cu tine însuţi

 

Succesul este acela când îţi vezi copii că-ţi zâmbesc, câinele că dă din coadă, atunci când ajungi acasă. Ai succes atunci când cei din familie şi prietenii tăi, se mândresc cu tine.

Succesul este atunci când te trezeşti, iar restul zilei, nu-ţi apasă pe umeri. Unicul lucru care merită este să fi prieten(ă) cu propria ta conştiinţă.

De aceea este atât de important să câştigi admiraţia oglinzii şi al pernei tale. Ele sunt principalii martori ai strădaniei dvs. de a fi învingători.

Când oglinda îţi zâmbeşte, chiar dacă lucrurile nu merg bine, acesta este un semn, cum, că, tu eşti pe drumul cel bun. Dar, dacă oglinda îşi posomorăşte faţa chiar şi atunci când vântul ne este favorabil, acesta este un indiciu, că acesta nu este drumul care trebuie.

Când perna nu vă mai primeşte călduros şi reacţionează ca un partener trist, ar trebui să vă întrebaţi dacă vă mai respectaţi adevărurile după care vă ghidaţi. Pe de altă parte, când sunteţi necăjiţi datorită faptului că lucrurile nu merg bine şi că nu mai aveţi alte alternative, dar totuşi perna este bună cu dvs., vă înţelege închistarea şi vă sprijină, să staţi liniştiţi; asta arată că străbateţi drumul corect.

Bine cu adevărat este atunci când ajungeţi acasă şi vă număraţi victoriile. Atunci când primiţi un surâs de mulţumire din partea oglinzii şi atunci când se face ora de culcare, perna vă este un prieten drag. În acel moment şti că eşti mai mult decât un învingător(oare).

Nu-ţi risipi viaţa căutând aprobarea celorlalţi.

„Important este să fi bine cu tine însuţi”

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *