Arhitectul

„Eu nu am nevoie de ajutor; sunt bine!” De câte ori nu aţi auzit aceste cuvinte şi dvs. ştiaţi că persoana care le rostea avea nevoie disperată de ajutor? Lumea e plină de oameni care au nevoiue disperată de cineva care să le orienteze şi să le dea o mână de ajutor, însă, chiar şi aşa, mulţi dintre ei sunt prea orgolioşi să accepte un ajutor prietenesc.

Este ca şi cum ai avea o rană care s-a infectat, însă nu doreşti ca nimeni să te ajute pentru că şti că te va doare dacă cineva va încerca să te trateze. Pe măsură ce timpul trece, rana va fi din ce în ce mai gravă şi situaţia dvs. ar putea fi chiar mai rea decât cea iniţială.

Oare dvs. vedeţi că ceva nu este în regulă în viaţa dvs. dar nu ştiţi ce este de făcut? Deja v-aţi folosit de înţelepciunea dvs. şi de toată forţa pe care o aveţi ca să scăpaţi de problema dvs.? Câteodată trebuie să recunoaştem că avem nevoie de ajutorul cuiva pentru a ieşi din încurcătură şi din întuneric. Cea mai bună soluţie este să lăsăm orgoliul de o parte şi să strigăm după ajutor.

Domnul Iisus care te-a creeat şi care te cunoaşte mai bine decât oricine , ştie cu siguranţă ce ai tu nevoie. Atunci, supune-te Arhitectului sufletlui tău pentru că cu siguranţă vei fi modelat şi pus în ordine de El.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *