Feriţi-vă de profitor

Feriţi-vă de profitor!

Întreabă pe cineva dacă i-ar plăcea să primească ceva pe gratis şi vei vedea că răspunsul va fi întotdeauna da. Întreabă pe cineva dacă vrea să plătească preţul pentru realizarea viselor lui şi vei vedea cum procentajul avut la întrebarea precedentă va începe să scadă dramatic.

Ceva care se oferă pe gratis este întotdeauna mai atractiv, dar adevărul este că nu rezistă prea des mult timp (nu ţine mult) căci altfel nu ar fi fost pe degeaba.

Tot ce este în lumea asta are un preţ, iar când persoana nu este dispusă să sacrifice pentru ceea ce doreşte, începe să se plângă de traiul ei. Asta face cel care este un profitor, se plânge încontinuu, niciodată nu este mulţumit.

Cuvântul  sacrificiu, nu face parte din dicţionarul profitorului. Dacă este nevoie de vre-un efort din partea lui pentru cucerirea a ceea ce doreşte, el imediat face un pas înapoi. Campania Focul sfânt îi separă pe profitori de cei ce sunt pregătiţi să facă orice pentru a li se schimba viaţa. Important nu este ce vor sacrifica ci ce vor cucerii prin intermediul acestui pas de credinţă.

Sacrificiul nu este ceva plăcut dar este absolut necesar. Doar cei ce sunt în stare de orice pentru împlinirea viselor lor, sunt capabili să sacrifice cu adevărat.

Profitorul nu înţelege această parte fundamentală a credinţei şi niciodată nu va vorbi ceva pozitiv, bun, cu cei care sacrifică. sacrificiul este personal şi ţine de credinţa fiecărui om în parte. Din această cauză este dificil să i-l explici celor care nu cred în el.

De aceea, fiţi cu ochii deschişi şi feriţi-vă de profitori


Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *