31 de mii de euro pe pastile

Am fost diagnosticată cu scleroză multiplă pe sistemul nervos central. Cu timpul, boala se agrava din ce în ce mai mult şi compromitea întregul meu corp. Nu mai puteam coordona mişcările, trupul meu de la bazin în jos era ca şi cum nu ar mai fi existat pentru că nu mai simţeam nimic; mi se îngreunase şi vederea, vocea mea era ca a unui om paralizat. Cheltuiam foarte mulţi bani pe medicamente dar fără nici un folos.

Cel mai ieftin medicament pe care-l luam era de 53 de Reali dar luam şi medicamente de 1200 de Reali. Din acestea am luat 318 a.î. a trebuit să vând cassa, maşina, lucrurile personale ca să fac rost de medicamente. Valoarea totală cheltuită pe pastile a fost în jur de 70 mii de Reali (31303.58 Euro). Cu toate astea boala mea se înrăutăţea pe zi ce trece. Medicii chiar mi-au spus odată că nu voi mai ieşi din spital pe picioarele mele pentru că picioarele îmi erau complet paralizate.

Boala asta te face să fi ca un mort viu. Soţul meu în acele clipe chiar gândea să mă părăsească pentru că era normal să nu vrea să stea cu cineva care este în scaun cu rotile. La tomograf, pe analiza pe care o am se vede clar că plăgile bolii erau pe tot creierul făcând astfel ca toţi nervii să se atrofieze şi să provoace o moarte iminentă.

Atunci am vorbit cu soţul meu pentru a lua o hotărâre împreună. I-am zis: Dragule, deja am încercat tot ce se putea şi nu s-a întâmplat nimic. În perioada aceea tocmai auzisem de o femeie care a fost vindecată de cancer şi mi-am zis că se poate. Aşa că, mi-am luat inima în dinţi şi am participat cu toată credinţa şi puterea la Focul sfânt din Israel.

Astăzi sunt sănătoasă după cum vedeţi. Pe picioarele mele, fără urmă de boală. Medicii de la spitalul Vera Cruz Campinas nu au putut nici până acum să-şi dea seama cum de am fost vindecată; cum s-a retras boala din corpul meu având în vedere că în ochii lor eram ca şi moartă. De atunci viaţa mea s-a schimbat în toate aspectele. Ne-am luat casă, teren, soţul meu îmi este alături, ba chiar am rămas şi gravidăiar fiica mea este azi în vârstă de 1 anişor. D.p.d.v. medical, nu aveam cum să rămân gravidă şi cu atât mai puţin să pot ţine copilul având în vedere situaţia mea şi sacul de medicamente pe care-l consumam necurmat. Ei spuneau să avortez copilul dar eu ştiam că Dumnezeu e Mare. Am fost vindecată, copilul mi s-a născut sănătos şi sunt cu adevărat vie.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *