Încăpăţânat

Stai puţin şi meditează asupra definiţiei cuvântului menţionat în titlul articolului. Încăpăţânat: A stărui cu îndărătnicie într-o acțiune sau într-o atitudine; a se arăta îndărătnic; a se îndărătnici; a se ambiționa. Este interesant cum poate dicţionarul să ne deschidă ochii nu este aşa? Imaginaţi-vă dacă am fi făcut cu toţii totul cu încăpăţânare fără a ne lăsa convinşi de nimeni. Este extrem de dificil să găseşti o persoană încăpăţânată, dar odată ce ai găsit-o, fii cu ochii pe această raritate pentru că, cu siguranţă va cuceri lucruri mari.

În general, persoanele încăpăţânate sunt motivate la revoltă. Această revoltă nu-i lasă niciodată să se uite înapoi sau să renunţe la ceea ce vor să cucerească. Poate că lucrurile sunt dificile, dar tocmai atunci creşte revolta. E dificil să-i explici acest tip de persistenţă cuiva care deja şi-a acceptat problemele, pentru că felul în care văd ei viaţa este total opus faţă de cum percep cei revoltaţi lucrurile. Ei se gândesc că dacă au avut un plan şi nu a reuşit, asta era voinţa lui Dumnezeu.

Pentru o persoană revoltată sau încăpăţânată nici nu trebuie să îi spui să-şi schimbe felul de a fi. Asta nu se întâmplă niciodată pentru că ei schimbă felul de a fi al celor de lângă ei. De fiecare dată când lucrurile se înrăutăţesc, aceşti bărbaţi şi aceste femei speciale, devin şi mai determinaţi.

Dumnezeu caută o minoritate care ar schimba viaţa lor şi al celor care îi înconjoară. Caută un încăpăţânat care nu se uită niciodată înapoi, oricât de greu i-ar fi.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *