Menţine-te tânăr

1. Lasă de o parte numerele care nu sunt esenţiale pentru viaţa ta. Asta include vârsta, greutatea şi înălţimea. Lasă asta pe seama medicilor.

2. Păstrează-ţi doar prietenii distractivi. Cei depresivi te trag în jos. (ajută-i) (Ia aminte dacă şi tu eşti unul din cei depresivi)

3. Să fi mereu motivat pentru a învăţa. Învaţă mai multe despre calculatoare, artă, grădinărit şi despre orice altceva. Nu-ţi lăsa creierul să fie leneş. O minte leneşă este atelierul Germanului şi acest German este Alzheimer!

4. Apreciază lucrurile mărunte.

5. Râzi de multe ori, pentru cât mai mult timp şi cât mai tare. Râzi până rămâi fără aer. Dacă ai un prieten care te face să râzi, petreceţi mult, dar mult timp cu el (ea).

6. Când vin lacrimile:

Rezistă, suferă şi treci mai departe. Singura persoană care rămâne cu noi pe parcursul întregii noastre vieţi suntem noi înşine. Trăieşte cât timp eşti în viaţă.

7. Înconjoară-te cu lucrurile pe care le iubeşti. Cu familia, cu animalele, cu plantele, cu hobby-urile şi cu orice altceva care îţi place şi iubeşti. Căminul tău este refugiul tău.

8. Îngrijeşte de sănătatea ta: Dacă ai sănătate, menţine-o; dacă e instabilă, îmbunătăţeşte-o iar dacă nu reuşeşti, cere ajutorul.

9. Nu călători pe drumul învinovăţirii. Mergi la plimbare până la un centru comercial, du-te într-o altă ţară, dar să NU te duci acolo unde este vină.

10. Spune persoanelor că le iubeşti ori de câte ori ai ocazia.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *