Secretul succesului

Chiar dacă o persoană crede sau nu în Dumnezeu, a crede în ea însăşi, este ceva extrem de important.

Dacă există vre-un pic de îndoială în acestă încredere în sine, rezultatul tuturor acţiunilor acestei persoane,este compromis.

Puteţi vedea că există foarte multe persoane în această lume care nu cred în Dumnezeu, dar crezând în capacităţile lor, devin adevărate legende ale istoriei prin succesul lor.

Pe de altă parte, există multe persoane care au o credinţă foarte puternică în Dumnezeu, dar sunt neîncrezătoare în abilităţiile lor. Asta le duce la o viaţă de oameni doborâţi.

Unii oameni confundă încrederea de sine cu orgoliul sau aroganţa, însă aceste lucruri sunt totalmente distincte.

Dar când tu îţi combini încrederea în sine şi în capacităţile tale, cu credinţa în Dumnezeu, obţi o reţetă a succesului la care foarte puţini oameni au acces.

Exemplele de oameni triumfători din Biblie sunt asemănătoare cu cele ale oamenilor care reuşesc să fie triumfători în zilele de azi; ele cred că vor reuşi să cucerească ceea ce au ca scop în viaţă sau ceea ce li s-a cerut să reuşească.

Oamenii din Biblie, credeau că vor reuşi să facă ceea ce Dumnezeu le-a cerut şi oamenii de azi cred că vor reuşi ceea ce şi-au pus de gând.

Dumneavoastră credeţi că puteţi fi persoana care Dumnezeu vrea să fiţi?

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *