Timpul e inamicul celor care…

barquinho-551x200

Se spune că „viața e scurtă”. Într-adevăr, timpul zboară, suntem, din nou, la sfârșitul unui an. Nu e timp de pierdut. Însă, din nefericire, asta fac mulți oameni: pierd timpul. Îmi amintesc că, înainte s-o cunosc pe Cristiane, am avut o relație care a durat patru ani. Atunci când s-a terminat, unul dintre lucrurile care mă chinuiau era timpul pe care l-am pierdut atât eu, cât și ea. Au trecut patru ani și relația n-a avut nici un rezultat.

Tot așa, mulți oameni sunt în derivă, în dragoste. Imaginați-vă o bărcuță pe mare, fără motor, fără pânze, fără vâsle, fără nimic. Și pe dumneavoastră, în acea bărcuță. Așa sunt mulți, în dragoste. Fără direcție, fără perspectivă, fără viitor.

Mulți sunt într-o relație care nu duce nicăieri, nefericiți, și gândesc așa: „Să sper, să lupt pentru această persoană sau să abandonez barca, cât timp încă sunt tânăr, și să încerc să-mi refac viața cu altcineva?

Alții, necăsătoriți, se uită în jur, căutând pe cineva. Timpul trece și nu văd nimic la orizont.
Pentru cei care au probleme în dragoste, timpul este un inamic.

Ce să faceți?

Cel mai rău lucru pe care puteți să-l faceți este să nu faceți nimic. Să așteptați, acordându-vă timp și sperând că, într-un fel sau altul, situația se va schimba. Nu se va schimba. Cel puțin, nu până nu vă schimbați și nu faceți ceva diferit.

Dacă v-ați întrebat: „Ce trebuie să fac și n-am făcut, ca Dumnezeu să binecuvânteze viața mea sentimentală?”, participați la slujba Terapia Iubirii și descoperiți răspunsul.

Viața e prea scurtă, ca să trăiți singur sau într-o relație proastă.

INTRAREA LIBERĂ
Sâmbătă, la ora 18.00

La Catedrala Credinței din București – Șoseaua Fundeni nr. 11, sector 2 (vizavi de supermarket-ul XXL)

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *