Căsătoria este o instituție falită?

Spațiul Femeii |
cópia-de-shutterstock_201882463-620x413

La asta se adună fluxul constant de mesaje directe și inferioare conștiinței din mass-media, care atacă bazele căsnicie. Telenovele, filme, reviste, bloguri, știri, modă, muzică, grupuri și petreceri ”culturale”…toate tunurile îndreptate trăgând fără nici un armistițiu:

Pentru ce să te căsătorești? O bucată de hârtie nu va face diferența… Dacă nu merge bine, divorțează și căsătorește-te cu altcineva… Bărbatul și femeia sunt al fel… Nu există dragoste, ea este o fantezie. Căsnicia e o închisoare… Cum poți suporta aceeași persoană 20, 30, 50 de ani? Căsnicia este un lucru din trecut…

În fiecare zi, un nou argument disprețuitor și anti-căsnicie este creat.

Dacă prețuiți relația dvs și nu vreți să devină încă o statistică, blindarea căsniciei este esențială pentru supraviețuirea ei. Este momentul să vă apărați și să vă protejați cea mai mare investiție a dvs, înainte să fie prea târziu. Să mergem la luptă.

Din acest motiv veniți în această duminică la ora 09:00, pentru că eu și soția mea nu vom face doar rugăciune, ci vom orienta cuplurile ca să învețe cum să-și blindeze relația conjugală. Adresa noastră este: Catedrala Credinței- Șoseaua Fundeni nr.11, sector 2 București. Intrarea este gratuită.

Dumnezeu să vă ilumineze!

poza.pr.lucian2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *