Durerea sufletului

Spațiul Femeii |

Sunt multe persoane  în această lume  care se confruntă cu situaţii care le fac să se îndoiască de existenţa lui Dumnezeu. Poate că, chiar dvs care acum citiţi acest mesaj simţiţi durere imensă, din cauza atâtor probleme şi de aceea v-aţi gândit  să renunţaţi. Dar să ştiţi că Domnul Iisus niciodată nu îl va abandona pe cel care Îl caută din toată inima, pentru că El a zis:

„Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima.” Ieremia 29:13

Când sunteţi afectaţi din cauza unei preocupări sau  din cauza unei pierderi sau din cauza oricărei probleme, în acel moment dvs trebuie să-L căutaţi din toată inima, fără să citiţi o rugăciune frumoasă ci vorbind cu El. Şi cu cât este mai simplă rugăciunea dvs, El va fi acolo pentru a vă asculta fiecare cuvânt pe care dvs îl pronunţaţi cu buzele dvs, pentru că El a spus:

„Cheamă-Mă, şi-ţi voi răspunde; şi îţi voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoşti.” Ieremia 33:3

Dacă dvs  înfruntaţi o problemă, oricât de mare ar fi ea, strigaţi către Dumnezeu şi imediat El vă va ajuta restituindu-vă bucuria de a trăi.  Chiar acum căutaţi un loc  în care dvs veţi putea vorbi cu El şi prin Credinţă El de asemenea se va întoarce la dvs.

Dumnezeu să vă ilumineze!

Pr.Lucian

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

3 comentários

Eugenia Răspunde 6 septembrie 2012 la 10:15

Părinte Lucian, Bună ziua. Dumnezeu să vă binecuvânteze pentru rugăciunile pe care le înălţaţi la Dumnezeu pentru noi. Amin.

Eugenia Răspunde 7 septembrie 2012 la 17:13

Părinte Lucian, bună ziua, abia aştept rugăciunea de duminică. Dumnezeu să vă binecuvânteze. Amin.
Multă sănătate doresc tuturor părinţilor care se roagă pentru noi.

florina Răspunde 10 noiembrie 2012 la 20:06

parinele Lucian buna seara numele meu este Florina am 35 de ani sunt din hunedoara si as dori sa va rugati si pentru mine ca bunul Dumnezeu sa faca sa-l aduca pe prietenul meu inapoi la mine pentru ca cu el am 18 ani de cand il cunosc si eu am facut multe sacrificii pentru el si el acum imi intoarce spatele va rog din tot sufletul sa va rugati ca bunul Dumnezeu sa -l aduca inapoi la mine si sa fim amandoi Domnul sa va binecuvinteze Amin