Frica

Spațiul Femeii |

8-brain-fear

Acest sentiment afectează mulți oameni în ziua de azi. Dar, este ceva bun sau rău, pentru cel care suferă din cauza ei? Ce e frica, de fapt? Potrivit NODEX, Noul Dicționar Explicativ al Limbii Române din anul 2002, este o stare de neliniște sufletească cauzată de un pericol; teamă. Putem să observăm că frica poate să fie dăunătoare.

Mulți au doar o idee despre un pericol, fie el real sau imaginar, cu toate astea trăiesc o viață chinuită. Își petrec ziua terorizați de frica de numeroase situații și sfârșesc prin a fi complet învinși, până acolo încât nu mai au putere să inverseze situația în care se află. Frica nu e un sentiment care vine de nicăieri, ci este implantată în mintea oamenilor fie de altcineva, fie de o veste, fie  de o idee pe care fiecare și-o creează înăuntrul lui. Când primiți o veste sau vedeți ceva care ar putea să producă frică în mintea dumneavoastră, e important să înțelegeți acest sentiment, ca să puteți să stăpâniți frica, și astfel, să vă atingeți obiectivele pe care le-ați stabilit. În caz contrar, veți fi mereu învins în fața dificultăților și nu veți câștiga nimic, fiindcă frica este mai puternică decât dumneavoastră.

Pentru a învinge frica sau fricile care vă chinuie: în primul rând, trebuie să vă uitați înăuntrul dumneavoastră, fiindcă răspunsul este în interior; asta presupune să conștientizați puterea și determinarea pe care o aveți, în Credința dumneavoastră! Sigur că putem să obținem toate obiectivele noastre, dacă începem să abordăm problemele și dificultățile care ne stau în față, și să știm că totul are o soluție, pentru că nu există nici frică, nici problemă, care să fie de netrecut.

Cazurile veridice ale unor oameni care și-au depășit fricile, care i-au afectat, demonstrează că toate fricile și problemele au soluții.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *