Legea credinței

Spațiul Femeii |

97432040-620x375

Dumnezeu a creat omul ca să fie liber să facă din viața lui ce vrea, inclusiv să iubească, să urască sau să-L respingă pe Dumnezeu ca Domn. De asemenea, El i-a dat omului puterea de a naște fii și de a simți pe propria piele ceea ce El a simțit în legătură cu umanitatea. Dacă părinții gem atunci când își văd copiii neascultători și răzvrătiți, imaginați-vă cum se simte Creatorul.

Totuși, libertatea este un cuțit cu două tăișuri: servește pentru optarea pentru viața sau moartea veșnică. Asta depinde de ce gândește fiecare. Cum să facem alegerea care se potrivește cu cea a lui Dumnezeu și produce viață cu calitate eternă? Cum să reacționăm în fața provocărilor înfruntate zi de zi? Cum să depășim dificultățile bazându-te pe ajutorul divin? Cum să știm dacă suntem în direcția corectă?

În acest moment intră legea credinței supranaturale. Aceasta este vocea lui Dumnezeu în interiorul fidelilor Lui urmași. Această voce nu permite ca îndoiala să țină închisă libertatea de liberă alegere. Câți nu au fost privați de o viață din belșug din cauza doctrinelor umane impuse în ”numele lui Dumnezeu” sau din cauza unei proaste interpretări biblice? Câți nu au con- fundat obiceiurile și tradițiile cu doctrinele apostolice?

Vocea lui Dumnezeu-credința- aruncă afară fricile și eliberează alegerea care se potrivește cu voința divină. Datorită acestui lucru este scris că cel drept va trăi prin credință. De aici vine calitatea vieții. Vocea credinței este vocea lui Dumnezeu. Urmați-o și nu vă lăsați influențați de credința altora!

Dumnezeu să vă ilumineze!

Părintele Lucian

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *