Mesaj către sponsori

Spațiul Femeii |

Drag sponsor,

Un sentiment profund de recunoştinţă ne invadează sufletul văzând realizarea lucrurilor şi proiectelor prin participarea unui vast număr de persoane pentru că în astfel de ocazii se demonstrează veridicitatea vechei zicale : „Unde-s mulţi, puterea creşte”. Asta se vede şi în ceea ce îi priveşte pe sponsorii media ai Centrului de Ajutor Spiritual. Prin intermediul dumneavoastră, al donatorilor se poate ca o lucrare totalmente bazată pe solidaritate să se menţină şi să progreseze.

Această lucrare este a dvs. şi expansiunea ei se datorează donaţiilor dvs. Pentru noi, dvs. sunteţi sponsorii şi asta chiar fiind poate că şi nişte necunoscuţi. Dumnezeu vă cunoaşte şi vă ştie pe fiecare dintre voi şi cu atât mai mult ştie bucăţica aceea din inima dvs. de unde desprindeţi cu mărinimie donaţii solidare.

Iată-ne ajunşi la finele încă unui an şi vă mulţumim pentru contribuţia avută prin care am putut să facem faţă facturilor pentru mijloacele de comunicare şi divulgare a Cuvântului Lui Dumnezeu. Sufletul nu are preţ, el fiind de o valoare inestimabilă. Astfel şi donaţia dvs. se dovedeşte a fi inestimabilă. Ca Dumnezeu să vă binecuvânteze pentru ca în paralel cu lucrarea ce se realizează în altar, dvs. să vă puteţi continua lucrarea dvs. acolo în „culise” căci fără ajutorul dvs. vă spunem sincer că lucrarea noastră ar fi imposibil de realizat. A început un an nou cu noi provocări însă, un lucru îl păstrăm în suflet: ca dvs. să aveţi mereu lucrul acesta ca ţintă: acela de a-i ajuta pe oamenii pe care nici nu-i cunoaşteţi căci asta ne ţine lucrarea în picioare.

„Daţi, şi vi se va da; ba încă, vi se va turna în sân o măsură bună, îndesată, clătinată, care se va vărsa pe deasupra. Căci cu ce măsură veţi măsura, cu aceea vi se va măsura.”

Dacă şi dvs doriţi să fiţi un/o colaborator(oare), intraţi aici

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

casandra Răspunde 10 decembrie 2011 la 14:49

ma numesc Casandra am 7 ani si as dori sa faceti rugaciuni pentru sanatate farmece blesteme pentru mama mea Nina pentru tatal meu Nicu pentru bunica mea Carmela pentru bunicul meu Mihai pentru unchiu Casian si sota lui Mariana si pentru bunici mei Viorel si Rodica.