Război şi cucerire

Spațiul Femeii |

În lumea aceasta în care trăim ne confruntăm mereu cu lupte; mereu trecem prin probleme, pentru că lumea aceasta merge deja către sfrârșitul timpurilor.

Din această cauză, totul devine mai greu și cine vrea să învingă, trebuie să folosească credința supranaturală pentru că această credință este puterea Lui Dumnezeu înauntrul nostru.

Cine folosește această putere învinge toate problemele.

Cine dorește să cucerească o viaţă de calitate, trebuie să fie dispus să lupte, pentru că cine nu este dispus, nu va fi niciodată un învingător. Doar acea persoană care este revoltată împotriva problemelor poate manifesta credința supranaturală pentru a schimba orice situație.

Realitatea însă este că  multă lume  nu cucereşte nimic din cauza îndoielilor, temerilor și preocupărilor cotidiene. Acesta este motivul pentru care viața lor nu se schimbă.

Cuvântul lui Dumnezeu spune că cel neprihănit va trăi prin credința lui, adică cine este credincios va cuceri victoria penru că trăiește prin credință. Chiar trecând prin lupte, prin război, nu este părăsit ci întotdeauna Dumnezeu va fi lângă el și în consecinţă viața lui se va transforma cu siguranță.

 

 

 

 

Părintele Lucian

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

HAGYU COSMIN Răspunde 1 ianuarie 2011 la 16:23

ACEASTĂ BISERICĂ ESTE SFÂNTĂ ŞI ESTE ADEVĂRAT CE SE ÎNTÂMPLĂ