3 atitudini pentru a fi o persoană mai puternică

În cadrul emisiunii ”Inteligență și Credință”, Episcopul Renato Cardoso a lăsat 3 sfaturi pentru cei care vor să depășească provocările vieții.

Vezi care sunt acestea:

1) Fii mai puțin emotiv: „Pentru că emoțiile de obicei ne slăbesc. Emoțiile au rolul si motivul lor de a fi, au locul lor, au timpul lor, au rostul lor”, a punctat Episcopul, adăugând că emoțiile sunt din natura umană, dar că trebuie puse în contextul potrivit. „Câți oameni, pentru că sunt emotivi, nu fac ceea ce trebuie făcut, pentru că rămân blocați în sentimentele lor?”

2) Înțelege că a fi puternic este o alegere: „Alegi să fii. Din nou, nicio legătura cu sentimentul. Uneori te vei simți puternic. Dar de multe ori nu vei simți nimic. Și totuși rămâi puternic, pentru că alegi.”

3) Trebuie să alegi, în mod corespunzător, cuvintele care îți vor intra în cap: „Ce pun înăuntru, corpul meu va folosi să lucreze și va produce grăsimi, colesterol ridicat, va dăuna zahărul din sânge și tensiunea. Pentru că ingerez ceea ce nu este bun. Cu mintea este la fel. Dar hrana minții sunt cuvintele”, a spus Episcopul. „Ar trebui să vă curățați telefonul mobil și să eliminați oamenii care nu adaugă nimic în viața voastră. Eliminarea de pe rețelele voastre de socializare a ceea ce nu adaugă nimic”.

Concluzie:
Așa că umple-ți gândurile cu conținut productiv și, mai presus de toate, cu Mesajul lui Dumnezeu. Pune în practică aceste trei atitudini și fă un test.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *