Aceasta este comoara ta

Mulți dintre cei care pretind că au făcut totul pentru a primi Duhul Sfânt dezvăluie, de asemenea, că nu au avut succes în căutarea lor. Dar, ca să putem înțelege de ce se întâmplă acest lucru, mai întâi, merită să ne amintim: Duhul Celui PreaÎnalt este definit de Sfânta Scriptură ca o „comoară ascunsă”, prin urmare, numai cei care-L fac comoara lor Îl pot găsi.

Cu aceasta, se ajunge la concluzia că cei care nu au primit încă Duhul lui Dumnezeu, într-adevăr, nu și-au oferit inima în întregime Lui, fiindcă, așa cum avertizează Însuși Domnul Iisus: ”Pentru ca unde este comoara voastra, acolo va fi si inima voastra.” Matei 6:21

înțelege:

Ceea ce ocupă primul loc în viața ta este comoara ta. Astfel, numai cei care Îl fac pe Dumnezeu primul , adică se dăruiesc cu totul Lui, devin capabili să primească Duhul Său. În caz contrar, căutarea ta va continua fără rezultate.

Mulți cad în greșeala de a crede că ofrandele și lucrările lor de caritate sunt suficiente pentru a atrage Duhul Celui PreaÎnalt, în timp ce, în mod inconștient, își fac din bunurile și interesele personale comoara lor. Alții chiar fac din păcatul lor comoara lor, deoarece refuză să-l abandoneze ca jertfă pentru Dumnezeu.

Cu toate acestea, deoarece Dumnezeu este Domnul mai presus de toate lucrurile, El nu va accepta niciodată să fie pe locul doi în viața ființelor umane. Mai mult decât atât, simplul fapt de a nu-L iubi mai presus de tot ne conduce la practicarea păcatului, întrucât prima mare poruncă este: „Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău cu TOATA inima ta, cu TOT sufletul tău și cu TOATE gândurile tale” (Matei 22:37). Și cum este posibil să primim Duhul Său Sfânt în timp ce suntem în păcat? Imposibil!

Prin urmare, dacă ați căutat și nu ați primit încă Duhul Sfânt, întrebați-vă: „unde este comoara mea?”

Descoperă care este comoara ta:

Chiar dacă poate părea dificil, definirea a ceea ce a fost comoara ta este simplă. Răspunde la întrebările de mai jos și vei afla:

  • Ce iti doresti cel mai mult in viata?
  • Care este cel mai mare vis al tău?
  • Ce altceva ți-a ocupat gândurile? Profesia ta, căsătoria, banii, familia ta?

Acum că ai descoperit ceea ce a ocupat primul loc în viața ta, hotărăște-te să faci din Dumnezeu comoara ta. Pune-ți inima, viitorul și viața ta pe Altar și totul se va schimba, pe măsură ce Duhul Sfânt va veni peste tine.

Participa la Postul Daniel:

Dacă înțelegi importanța și vrei să primești prezența promisă de Dumnezeu, Postul lui Daniel este pentru tine! Acesta este un scop special pentru cei care doresc să se conecteze cu gândurile Celui Atotputernic și să primească astfel garanția Mântuirii lor, Duhul Sfânt.

Postul Daniel durează 21 de zile – din 19 noiembrie până pe 10 decembrie.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *