Acesta este mesajul lui Dumnezeu pentru tine…

Poate că te numeri printre cei care suferă din cauza lipsei de alinare a sufletului tău din cauza nenumăratelor probleme apărute în viața ta. Și dacă, în fața acestei stări, te-ai convins că nimănui nu-i pasă de durerea ta, acesta este mesajul lui Dumnezeu pentru tine:

”Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.” Ieremia 29:11

Cu alte cuvinte, chiar dacă te simți invizibil pentru cei din jur, Dumnezeu se uită la tine, iar gândurile Sale despre tine sunt de pace, deoarece aceasta este dorința Sa principală în legătură cu copiii Săi.

Ce trebuie să știi:

Deși mulți dau vina pe Dumnezeu pentru situațiile nefavorabile viețile lor, fiecare persoană este responsabilă pentru plantarea și culegerea proprie, iar împotriva acestui lucru nu există nicio lege. Cu toate acestea, există o cale de ieșire pentru cei care au suferit din cauza consecințelor alegerilor lor proaste și doresc pace și transformare, iar această oportunitate este pentru toată lumea!

Dumnezeu nu face distincție între persoane, adică mila Lui este independentă de condiția socială, etnică, culturală, religioasă și nu se uită greșelile trecute. Cel Preaînalt îi aude pe toți atâta timp cât îi sunt prezentate credința și o inimă sinceră, vezi:

”Voi Mă veţi chema, şi veţi pleca; Mă veţi ruga, şi vă voi asculta. Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi dacă Mă veţi căuta cu toată inima.” Ieremia 29:12,13

Ce să fac:

Înțelege: cuvintele de mângâiere nu îți vor rezolva problema, ci decizia ta de a oferi o rugăciune sinceră Domnului. Prin urmare, nu ezita să accepti invitația lui Dumnezeu pentru tine!

În Cuvântul Său, Cel Preaînalt ne descoperă că „orice veți cere în numele Meu, voi face” (Ioan 14.13), de aceea, dacă doriți să obțineți pacea și bucuria promise de Dumnezeu, plecați-vă acum genunchii, strigăți în numele Domnului Iisus după mila Lui și El vă va răspunde.

Mergi mai profund:

Participă la Mersul Credinței către Focul Sfânt al Revoltei de pe Muntele Sinai și descoperă calea pentru a primi Prezența promisă de Dumnezeu în viața ta.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *