Ai senzația că lumea este împotriva ta? Atunci trebuie să citești asta

În cadrul slujbei de miercuri, episcopul Renato Cardoso a abordat unul dintre cele mai importante subiecte din Sfânta Biblie: Duhul Sfânt.

Ce a spus Episcopul:

În cartea Ioan 4.6, putem vedea că femeia samariteancă avea în ea o sete, pe care nimic nu o potolea. Și în încercarea de a potoli această sete, ea a fost implicată în nenumărate relații sentimentale. Cu toate acestea, în niciuna din ele nu a putut găsi ceea ce căuta.
În conversația dintre ea și Domnul Iisus, El a folosit apa ca exemplu pentru a o face să înțeleagă de ceea ce cu adevărat avea nevoie.
Iisus i-a cerut apă și ea s-a încurcat. Când o persoană este profund implicată în sentimentele sale, problemele sale, religiozitatea ei, are senzația că lumea este împotriva ei sau că toată lumea îi face rău într-un fel, pentru că dă vina pe alții pentru nenorocirea vieții ei. Dar, în adevăr, nenorocirea este în ea însăși.

Bucurie permanentă
Când o persoană primește Duhul Sfânt, ea devine un izvor de apă, așa că nu îi mai este niciodată sete, nu mai trăiește niciodată așa cum trăiesc oamenii din această lume. Apa pe care o oferă lumea nu este altceva decât o bucurie trecătoare, în timp ce Apa Vie (Iisus) oferă satisfacție deplină, veșnică și perfectă.

Căutați ce e mai important:

Dacă doriți să găsiți Apa Vie menționată de Domnul Iisus, participați la o slujbă miercurea și duminica la unul dintre Locașurile Duhului Sfânt din țara.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *