Casă goală, măturată, împodobită și gata să fie stăpânită de rău

Botezul cu Duhul Sfânt nu este o opțiune, ci o necesitate urgentă. El este ca oxigenul pentru oameni, adică, fără El nu avem viață. Prin urmare, cel mai important lucru de pe pământ este să primim Duhul Sfânt. El este măreția lui Dumnezeu în noi.

Cu toate acestea, oamenii Îl doresc așa cum doresc o poșetă, un ceas, un cercel, o bijuterie de aur, adică vor Prezența lui Dumnezeu ca un susținător în plus al deșertăciunilor lor.

Mulți oameni tânjesc să aibă Duhul Sfânt, dar ei nu-L primesc pentru că nu-și pun toată puterea în El. Ei își pun puterea în a consuma droguri, a cumpăra băuturi și a-și satisface dorințele, însă, când vine vorba de a primi Duhul Sfânt, nu se dispun în același mod.

Cei care sunt dependenți de pornografie, băutură și droguri se cufundă în ceea ce fac, îi oferă tot din ei, se străduiesc și se străduiesc pentru ceea ce își doresc. Atunci, fă asta pentru Duhul Sfânt, fă ce e mai bun pentru a primi Prezența lui Dumnezeu. Cei cărora le este sete merg în căutarea Apei Vieții.

Sunt și cei care cunosc Adevărul, dar nu sunt dispuși să renunțe la lucruri pentru a primi Duhul Sfânt.

Domnul Iisus a spus: „Și, când duhul necurat iese dintr-un om, umblă prin locuri uscate căutând odihnă și nu găsește. Atunci spune: Mă voi întoarce în casa mea de unde am ieșit; și când vine, o găsește goală, măturată și înfrumusețată. Atunci se duce și ia cu sine alte șapte duhuri mai stricate decât el și intră și locuiesc acolo; și starea de pe urmă a acelui om devine mai rea decât cea dintâi. Chiar așa va fi și cu această generație stricată.” (Matei 12:43-45). Adică diavolul cheamă șapte duhuri mai rele pentru a chinui viața celui care a slujit cândva lui Dumnezeu și acum nu mai slujește. Persoana chiar a fost vindecată și eliberată într-o zi, dar s-a întors în lume și, pentru că nu a avut Duhul Sfânt, diavolul i-a luat viața. Viața acelei persoane a devenit un iad și mai rău decât era înainte. De aceea, este necesar să căutăm Duhul Sfânt mai presus de orice.

Vino în zilele de miercure la slujba Alerta Mantuirii la Catedrala Credinței din București pe Șos. Fundeni nr 11, sector 2 sau la un Locaș al Duhului Sfânt mai aproape de tine (Adrese)

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *