Sclav al păcatului sau slujitor al lui Dumnezeu? 

Episcopul Edir Macedo și soția sa Ester Bezerra au explicat în emisiunea „Învățătura credinței” din această sâmbătă (18), diferența dintre a fi slujitor al lui Dumnezeu și slujitor al păcatului. 

Ce trebuie să știi: 

Slujitorul păcatului devine automat un sclav. Și mai rău decât sclavia socială este sclavia spirituală, pentru că este crudă, perversă și nu lasă oamenii să aibă pace. „Oricine este sclav al păcatului este ca și cineva care trăiește pe baza dependenței, a drogurilor, alcoolului, pornografiei, minciunii și a caracterului rău”, a spus Episcopul.

Prin urmare, numai Domnul Iisus îi poate elibera pe cei care sunt în sclavia păcatului. 

Ce spune Cuvântul lui Dumnezeu:

“Și veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi. I-au răspuns: Noi suntem sămânța lui Avraam și nu am fost robi niciodată nimănui; cum spui tu: Veți fi făcuți liberi? Isus le-a răspuns: Adevărat, adevărat vă spun: Oricine face păcat este robul păcatului.” Ioan 8:32-34

Instrucțiuni date de ei: 

„Oamenii nu realizează cât de departe sunt de adevăr. Dacă Îl întrebi pe Dumnezeu, El îți va dezvălui cum să-ți schimbi viața. Cât timp există păcat, nu există pace”, a explicat Ester.

„Când persoana nu cunoaște adevărul, este înșelată în minciuna în care trăiește”, a subliniat ea.

 „Păcatul este tot ceea ce nu este drept, care este greșit, care este contrar bunului simț, dreptății, demnității și onoarei”, a subliniat Episcopul.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *