Catedrala Credinţei – Ucraina

Biserica Universală, doreşte să deschidă o Catedrală a Credinţei în Ucraina. Recent, episcopul Julio Freitas, responsabilul lucrării din Portugalia şi per Europa, a vizitat locul ales pentru construirea Catedralei.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Sem comentários

vlas felicia Răspunde 7 noiembrie 2011 la 7:16

va urmaresc de o luna in fiecare dimineata la televozor, deoarece stau in pat cu piciorul rupt si sunt foarte impresionata de ceea ce vad.am si eu o fata de 22 ani, care s-a nascut bolnava .are hipoacuzie bilaterala ,poarta aparat auditiv si are si probleme neurologice.nu vorbeste corect si e foarte nervoasa.nu am cum sa ajung la dv. la catedrala si mi-as dori sa se intample minunea ca fiica mea sa se faca bine.cred in dumnezaeu si sper sa fie o cale si pentru vindecarea ei. isus e bun si se v-a indura si de ea, dar nu stiu cum sa fac.ea este comoara vietii mele si tare as dori sa fie si ea un om normal.si ea sufera f. mult din aceasta cauza.
domnul isus sa o aibe in grija si sa o ajute.

Crina Răspunde 17 iunie 2012 la 17:37

Il rog pe Dumnezeu sa ne dea sanatatea,spor ,binecuvantari mie si parintilor mei , si sanatate il rog pe Dumnezeu sa-i dea lui Sorin si parintilor, sa se intalneasca Sorin cu mine si cu parintii mei si parintii lui cu parintii mei sa se imprieteneasca . Amin