Ce este în tine?

Cum este viața ta? Ce este în trecutul tău care încă te tulbură? Care este nesiguranța ta cu privire la viitor?

În Biblie, când Iacov se afla în Vadul Iabocului (în imaginea de mai sus), el s-a confruntat cu un moment de decizie: să-și continue viața sau să-și rezolve interiorul lui o dată pentru totdeauna.

Acolo, a ales să se golească de minciuni, de cine era, de amintirile din trecut, de fricile și de orice altceva care îl deranja. El a căutat o nouă identitate (Geneza 32).

Vadul Iabocului

Acesta este motivul pentru care, la Locașul Duhului Sfânt, trăim credința marii campanii în Vadul Iabocului, locul în care Iacov a dus aceea bătălie.

Rugăciunea de la ora 22:00 este pentru „voi cei care sunteți acolo, trecând printr-o situație în care vă regăsiți singuri, ca Iacov în Vadul Iabocului. Tu care ești fără putere, fără direcție, fără să știi ce să faci.

Deci, profita de această ocazie pentru a te prezenta lui Dumnezeu. Doar tu poți duce această bătălie spirituală.

Așa cum a sfătuit episcopul Júlio Freitas: ”În loc ca persoană să întrebe „de ce?” , ea trebuie să schimbe întrebarea: „Doamne ce vrei că eu să fac?” În loc să dai vina pe Dumnezeu, să te îndoiești de promisiunile Sale și de juruințele pe care le-ai făcut odată, întreabă: „Doamne ce vrei că eu să fac?”

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *