Ce este nevoie să faci pentru a primi Duhul Sfânt?

Ce este nevoie pentru a primi Duhul Sfânt? Poate tot pui întrebarea asta. Sau cine știe, Îl cauți, dar nu-L primești.

Dar o simplă atitudine îți poate revoluționa povestea vieții. O atitudine de credință te poate conduce să primești Duhul lui Dumnezeu, doar trebuie să asculți.

Pentru că este important:

În cadrul unei slujbe desfășurată la Templul lui Solomon, episcopul Renato Cardoso a explicat că ascultarea de Cuvântul lui Dumnezeu este condiția impusă ca Duhul Sfânt să coboare asupra vieții unei persoane.
„Ascultă de Cuvântul lui Dumnezeu, fă un pact de ascultare, pentru că atunci când vei lua acestă decizie, Duhul Sfânt va veni peste viața ta”, a spus Episcopul.
El a citat chiar versetul descris în cartea Faptele Apostolilor, care spune:

”Am alcătuit cea dintâi istorisire, Teofile, despre toate pe care Isus a început, deopotrivă a le face și a învăța,
Până în ziua în care a fost primit sus, după ce prin Duhul Sfânt a dat porunci apostolilor pe care îi alesese;
Cărora, de asemenea, li s-a arătat viu după suferința sa, prin multe dovezi infailibile, fiind văzut de ei patruzeci de zile și vorbind despre lucrurile privind împărăția lui Dumnezeu;” Faptele Apostolilor 1:1-3

„Cartea Faptele Apostolilor, care ar putea fi numită și Faptele Duhului Sfânt, pentru că acolo a fost revărsat Duhul Sfânt peste ucenici”.
Ce este de remarcat:
Duhul Sfânt este promisiunea Tatălui, nu are nicio legătură cu meritul, pentru că este promisiunea lui Dumnezeu pentru aleșii Săi. Dar cum să intri în posesia acestei promisiuni?
„Prin credință; ea ne face să luăm în stăpânire făgăduința!”, a spus Episcopul.

El a adăugat și versetul care spune:
”Pe el l-a înălțat Dumnezeu cu dreapta sa pentru a fi Prinț și Salvator, pentru a da pocăință lui Israel și iertarea păcatelor. Și noi suntem martorii lui despre aceste lucruri; și la fel este Duhul Sfânt, pe care l-a dat Dumnezeu celor ce ascultă de el.”Faptele Apostolilor 5:31-32

Ce trebuie să știi:
Vrei să primești Duhul Sfânt? Mai este timp ca să participi la Postul lui Daniel.

Între data de 11 aprilie și 1 mai 2022, la Locașul Duhului Sfânt, se face Postul complet al bucuriei.

Timp de 21 de zile, participanții vor face sacrificiul de a nu vizita rețelele de socializare, conținutul de pe platformele video, filme și tot ceea ce nu are legătura cu credința în Domnul Iisus. În acest fel, persoana va avea timp să caute prezența Duhului Sfânt și să se implice cu mesajul Său.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *