Dacă mori acum, unde se va duce sufletul tău?

În cadrul slujbei „Seara Sufletului”, desfășurată la Templul lui Solomon, episcopul Adilson Silva a adresat următoarea întrebare celor prezenți: „Dacă veți muri acum, unde va merge sufletul vostru?”.

Pentru că este important:

Cuvântul lui Dumnezeu afirmă că Domnul Iisus a venit în lume și a murit pentru a oferi omenirii șansa mântuirii. „Da, există Mântuire pentru cei care Îl aleg pe Domnul Iisus ca Domn și Mântuitor și se predau Lui, dar pentru cei care nu Îl acceptă, pentru cei care resping pe Fiul lui Dumnezeu, atunci există mânie!” a explicat Episcopul Adilson.

Vezi ce spune Biblia despre asta:

”Pentru că Dumnezeu nu ne-a rânduit la furie ci la obținerea salvării prin Domnul nostru Isus Cristos, Care a murit pentru noi, pentru ca, fie că veghem, fie că dormim, să trăim împreună cu el.” 1 Tesaloniceni 5:9-10

Ce inseamna asta:

Viața nu se termină când corpul moare. Sufletul nostru este etern, dar depinde de noi să alegem unde va petrece această veșnicie: cu Dumnezeu sau cu diavolul.

„Cât suntem aici pe pământ, trebuie să fim treji și vigilenți, căci de unde vom ști cu cine ne vom întâlni când vom muri?”, a întrebat Episcopul.

Și a continuat:
„Duhul de care ascultăm este cel care va vorbi pentru noi. Amintiți-vă: în rai nu există ieri, nu există mâine, în rai există doar acum”, a comentat el.

Aflați la ce să aveți grijă:

Viața spirituală a fiecărui individ necesită îngrijire. Suntem responsabili, încă în viață, pentru calea pe care sufletul nostru o va urma după moarte.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *