Ce înseamnă schimbarea duhului?

Locașul Duhului Sfânt din întreaga lume trăiește Campania Focului Sfânt pentru schimbare duhului. În această miercuri, episcopul Renato Cardoso a explicat că acest duh nu are legătură cu Duhul Sfânt sau cu duhurile necurate, ci cu duhul uman.

Ce înseamnă asta:
Duhul uman este mintea, gândurile și ideile care ghidează persoana.
Iar duhul tău îl poate împiedica sau ajuta pe Dumnezeu sau pe demoni să lucreze în viața ta. Adică, duhul tău este poarta către Dumnezeu sau către rău.

Întelege:

„Preaiubiţilor, să nu credeţi orice duh, ci verificaţi duhurile, dacă sunt de la Dumnezeu sau nu, pentru că în lume au ieşit mulţi profeţi falşi.” 1 Ioan 4:1

Duhul uman este capabil să-i înșele pe alții, dând impresia că este bun, dar de fapt este rău.
Spre exemplu, „câți oameni se căsătoresc fără a testa duhul celuilalt, acționează doar cu inimile, se predau și apoi descoperă gaura în care au intrat. Prin urmare, Duhul Sfânt dă darul discernămantului duhurilor, care te ajută să fii atent, să încerci duhul altora și să nu crezi tot ce spun ei. Dumnezeu ne pune la încercare duhul și, dacă ești matur din punct de vedere spiritual, trebuie să pui la încercare persoana cu care vrei să te căsătorești, pe cine angajezi, faci afaceri”, a explicat Episcopul.

Cum este:
În cele din urmă, Dumnezeu ne testează prin situațiile de zi cu zi, dorind să extragă o reacție pozitivă de la noi. Dar dacă reacționezi prost, îți dezvăluie adevărata condiție spirituală. Dacă ai pierdut ceva sau pe cineva, ai arătat că inima ta era în acela.

„S-ar putea ca duhul tău să fie încercat în situația în care trăiești. Suntem testați prin promovare și retrogradare, prin câștiguri și pierderi. Cum faci față diferitelor situații prin care treci? Cum reacționezi când câștigi și când pierzi?

Participă:

Aflați mai multe despre lumea spirituală la Catedrala Credinței din București sau Locașul Duhului Sfânt mai aproape de tine.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *