Ce legătură au emoțiile tale cu prosperitatea ta

Există probleme vechi care te deranjează? Situații din trecut care te-au durut? Emoții negative, amintiri care încă mai dor? Aceste dureri sufletești te pot împiedica să obții adevărata bogăție, deoarece aceasta începe în tine.

Durerea, resentimentele, traumele, complexele, ura și alte sentimente negative împiedică credința să acționeze. Este ceea ce te ține pe picioare, te face să crezi că te poți ridica din nou și că orice este posibil.

De aceea, trebuie să fii bine rezolvat în tine. Altfel, cum vei face față luptelor?

Iosif:

Iosif, fiul lui Iacov, a suferit mult și pe nedrept. Din povestea lui, aflăm importanța de a învinge trecutul înainte de a veni victoriile (citiți Geneza 41:51 și 52).

A fost trădat, calomniat, arestat, disprețuit, a trebuit să ia de la capăt de mai multe ori, dar „a înțeles că tot ceea ce a trecut face parte dintr-un proces pentru ca planul lui Dumnezeu să se împlinească. Domnul l-a susținut, așa că a învins fiecare fază, nu numai pe dinafară, ci și pe dinăuntru. Nu a rămas cu traume, complexe, vinovăție sau dureri”, a explicat episcopul Jadson Santos în cadrul slujbei „Prosperitate cu Dumnezeu”

Iertare:

Pentru ca victoriile să se nască, trebuie mai întâi să-ți cureți inima și să eliberezi iertarea. Așa a fost cu Iosif: a fost înălțat acolo unde a fost umilit, ar fi putut să se răzbune pe frații săi, dar a preferat să învingă totul.

„Îți vei depăși problemele și Dumnezeu te va ajuta, dar aceasta este o consecință a unei credințe ascultătoare în Cuvânt. Tatăl adaugă totul când prioritatea noastră este Împărăția Sa”, a completat Episcopul.

Află mai multe:

Participă la slujbele „Prosperitate cu Dumnezeu” care au loc în fiecare luni la Catedrala Credinței în București, pe Șos. Fundeni, nr 11, sector 2 sau la un Locaș al Duhului Sfânt mai aproape de tine.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *